Ο Γιάννης Κουζέλογλου θα συνεχίσει τη φετινή αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα του Αμαρουσίου, καθώς ανακοινώθηκε ο δανεισμός του από τον Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η ομάδα των βορείων προαστίων ενισχύει το ελληνικό στοιχείο καθώς επίσης και τη ρακέτα της με εμπειρία, με τον Έλληνα φόργουορντ/σέντερ να παίρνει τη θέση του Τζάστιν Μπριγκς.

Ο Κουζέλογλου δεν είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής φέτος στον Παναθηναϊκό, ωστόσο αναμένεται να βρει πιο ενεργό ρόλο στο Μαρούσι. Στο πρωτάθλημα της Basket League κατέγραψε κατά μέσο όρο 3,3 πόντους και 2,6 ριμπάουντ σε 9,9 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H KAE ΜΑΡΟΥΣΙ Chery ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Γιάννη Κουζέλογλου, μέχρι το τέλος της περιόδου, με την μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Γιάννη, καλωσόρισες στην οικογένεια του Αμαρουσίου».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube