Τη δεύτερη διαδοχική του ήττα στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές της Basket League γνώρισε το βράδυ του Σαββάτου (14/10) το Μαρούσι, το οποίο ηττήθηκε με 80-75 από τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του «Αγίου Θωμά».

Παρά το αποτέλεσμα, το Μαρούσι, αλλά και το ελληνικό μπάσκετ, θα θυμάται για καιρό το σημερινό ματς, αφού λίγο πριν το φινάλε του αγώνα γράφτηκε ιστορία!

Και αυτό διότι, επτά λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης, ο προπονητής του Αμαρουσίου, Γιώργος Σκαραφίγκας, αποβλήθηκε με δεύτερη τεχνική ποινή, με την assistant coach και σύζυγό του, Βασιλεία Γκουζίνη να αναλαμβάνει χρέη πρώτου προπονητή για το υπόλοιπο το αγώνα!

Έτσι, η κα. Γκουζίνη έγινε η πρώτη γυναίκα head coach στην ιστορία της Basket League, οδηγώντας τελικώς στο φινάλε το Μαρούσι σε μια μεγάλη μάχη κόντρα στον «δικέφαλο του βορρά» που λίγο έλειψε να καταλήξει σε νίκη.

Βέβαια, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η assistant coach του Αμαρουσίου είχε αναλάβει τον ρόλο του πρώτου προπονητή, αφού και πέρσι είχε «καλύψει» τον σύζυγό της σε μια αντίστοιχη περίπτωση σε αγώνα απέναντι στον Τρίτωνα για την Elite League.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Με διαφορετική αφετηρία, αλλά με κοινό στόχο την επιστροφή στις εγχώριες νίκες

Μιχελάκος: «Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο κάναμε σωστά πράγματα, να βάλουμε το εγώ μας κάτω από την ομάδα»

Λεσόρ: «Περάσαμε μέσα από την καταιγίδα και τώρα χορεύουμε στη βροχή - Δεν μπορούν να δουν τον πόνο μου»

Τσιριγώτης: «Δεν αποκλείεται έκπληξη στη βαθμολογία της Stoiximan GBL - Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Θεσσαλονικείς»

Τετράδα για ΠΑΣ Γιάννινα, «γκέλα» για Παναθλητικό

Παπανικολόπουλος: «Όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά και τους συνεργάτες μου, πάρα πολύ καλό παιχνίδι»

ΜακΚόλουμ: «Βλασφημία να θεωρείς τον Παναθηναϊκό καλύτερο χωρίς Ναν - Oι ατάκες για Σλούκα, Χέιζ-Ντέιβις και Γιαμπουσέλε

Μαρούσι: Χωρίς Ιορδάνου με Ολυμπιακό, τελευταία στιγμή για Τζάκσον - Γουόκερ: «Κανένα ματς δεν έχει κριθεί πριν γίνει»

Λυκογιάννης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, πολύ σημαντική νίκη - Υπήρχε μεγάλη ηρεμία στον πάγκο»

Ξανθόπουλος: «Ήταν καρμπόν όλο αυτό που γινόταν, ο Κολοσσός ήταν πιο εύστοχος στις βολές»