«Όντως ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι για όλη την Ελλάδα. Ελέγχαμε το ματς σε ολόκληρο το διάστημα. Στο τέταρτο δεκάλεπτο κάναμε επτά λάθη κι αυτά μας στοίχισαν πάρα πολύ. Αυτό είναι το παιχνίδι κι εκεί κρίθηκε. Είχαμε καλή απόδοση κατά διαστήματα».

Για τον Αλβέρτη: «Ισχύει ότι έχει ανοίξει το ροτέισον. Κάθε παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Θα χρειαστούμε όλοι από ένα λεπτό μέχρι σαράντα λεπτά θα πρέπει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Για τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Είναι δυνατή η Ρεάλ, εμείς είμαστε το αουτσάιντερ. Όλη τη χρονιά παίζουν το καλύτερο μπάσκετ. Είμαστε Παναθηναϊκός κι αυτή η ομάδα έχει μάθει στα δύσκολα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

EuroLeague: Πέντε αναμετρήσεις στο πρόγραμμα της Πέμπτης

Nunn... better: Έγραψε ιστορία στη Euroleague με 23 πόντους σε ένα δεκάλεπτο ο Αμερικανός!

«Έδειξε πόσο έλειψε ο Ναν - Παναθηναϊκός με χαρακτήρα μεγάλης ομάδας»: Το σχόλιο Πετρίδη για το μεγάλο διπλό στη Μαδρίτη

Μαρτίνεθ: «Δεν είναι δικαιολογία οι απουσίες - Ελίτ παίκτης ο Ναν»

Μήτογλου στον bwinΣΠΟΡ FM: «Μεγάλη νίκη, έχουμε περιθώρια βελτίωσης - Δεν κατάλαβα πότε έβαλε 25 πόντους ο Ναν»

Ναν: «Σας είχα πει ότι ο MVP είναι εδώ - Με βοήθησε με τις αλλαγές ο Ομπράντοβιτς»

Ομπράντοβιτς για Ναν: «Αγαπάει το μπάσκετ, δουλεύει σκληρά - Χρειάζεται υπομονή, έχει περισσότερα ματς από προπονήσεις»

Θύμισε... Γιόκιτς με φοβερά νούμερα ο Λεσόρ: «Δεν είμαι κουρασμένος, αυτή είναι η δουλειά μας»

Συστήθηκε ξανά με απίθανη εμφάνιση ο Ναν: «Μεγάλη νίκη, βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο»

Μαρτίνεθ: «Χάσαμε στις λεπτομέρειες στην παράταση, δεν έπρεπε να στείλουμε Ναν-Φρανσίσκο στις βολές»