Με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες για την ελληνική αποστολή αρχίζει αύριο στην Ιταλία το παγκόσμιο πρωτάθλημα U17 που θα διεξαχθεί στην Ιταλία. Η Ελλάδα σε ακόμα μία μεγάλη διεθνή διοργάνωση θα έχει πολυπρόσωπη συμμετοχή. Συνολικά 13 Ελληνες πρωταθλητές θα αγωνιστούν με στόχο τη διάκριση και ταυτόχρονα τη συλλογή πολύτιμων εμπειριών.

Στην Ελληνορωμαϊκή θα αγωνιστούν οι: Βασίλης Παπαγεωργίου (51κ.), Σωκράτης Κωνσταντινίδης (60κ.), Λευτέρης Παππάς (80κ.), Νίκος Γιακουνίδης (92κ.) και Δημήτρης Θάνος (110κ.)

Στην Ελευθέρα θα παλέψουν οι: Φίλιππος Ψωμάς (60κ.), Ηλίας Καρνάβας (65κ.), Θεοχάρης Κουγιουμτσίδης (71κ.) και Αγγελος Αποστολίδης (80κ.).

Στις Γυναίκες θα αγωνιστούν οι: Αγάπη Αμπελίδου (57κ.), Ευαγγελία Τρανού (61κ.). Δροσούλα Τζιανακοπούλου (65κ.) και Νικολέττα Μπάρμπα (69κ.).

Στην Ιταλία έχουν ταξιδέψει οι ομοσπονδιακοί προπονητές Νίκος Παπαγεωργίου, Χαράλαμπος Κεσανίδης και Μόησεν Παριγέι, καθώς και η διεθνής διαιτητής Αναστασία Μιγκιπή. Σύμφωνα με το πρόγραμμα τη Δευτέρα θα αγωνιστούν δύο Ελληνες πρωταθλητές. Πιο συγκεκριμένα οι Λευτέρης Παππάς (80κ.) και Δημήτρης Θάνος (110κ.), όπου το απόγευμα θα μάθουν και τους αντιπάλους τους.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καταγγελίες για «αεροδυναμικά» σουτιέν προκαλούν σάλο στον Ποδηλατικό Γύρο Γυναικών Γαλλίας

Ντούσκος: «Η στήριξή σας είναι δύναμη»

63ο Ράλλυ Αιγαίου: Λάμψη πρωταθλητών στην απονομή των επάθλων στη Ναυτική Διοίκηση Αιγαίου

Θρίαμβος των Ελλήνων σκοπευτών στον Ιταλικό Grand Prix

63ο Ράλλυ Αιγαίου: Πρωτιά στον Φοίνικα Σύρου για το «METATRON II» και το «WATER GIPSY»

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U15 & U19: Στους «32» του διπλού οι έφηβοι Κοσμάς/Κούτρα κι οι κορασίδες Τασιού/Μιχάλαρου

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U15 & U19: Μέχρι τον τρίτο γύρο του διπλού μικτού Κοσμάς/Κοντοπούλου

Ράλλυ Αιγαίου: Σύρος και Λέρος συνεχίζουν το ταξίδι 63 ετών στην καρδιά του Αιγαίου

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U15 & U19: Οι αντίπαλοι των αθλητών μας στα ατομικά αγωνίσματα

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U15 & U19: Στις θέσεις 21-22 έφηβοι και παίδες, 24ες κατετάγησαν νεάνιδες και κορασίδες