Αποφασισμένοι για το comeback είναι όλοι στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους ενόψει του τρίτου τελικού της Α1 με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ και εμφανίζονται έτοιμοι για το πρώτο βήμα της ανατροπής.

Το «παρών» στη τελευταία προπόνηση έδωσαν, όπως συνηθίζεται άλλωστε, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι. Οι διοικητικοί ηγέτες της ΚΑΕ παρακολούθησαν μέρος του σημερινού προγράμματος και θέλησαν με αυτό τον τρόπο να δείξουν πως παραμένουν δίπλα στην ομάδα και πως πιστεύουν ακόμα στην ανατροπή, παρά τις δυσκολίες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού. Πέραν φυσικά των γνωστών απουσιών, των Μάντζαρη και Μαυροειδή. Ο Έισο Λο όσο περνούν οι μέρες αισθάνεται ολοένα και καλύτερα και την Τετάρτη στο ΣΕΦ αναμένεται να χρησιμοποιηθεί περισσότερο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube