Τον αγώνα της… χρονιάς –έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα- πάει να δώσει αύριο στη Ριζούπολη ο Παναθηναϊκός, όσο κι αν δεν ορίζει την τύχη του αφού σε πιθανή ισοπαλία ανάμεσα σε ΟΦΗ και Ηρακλή, το τριφύλλι μένει εκτός συνέχειας ακόμα κι αν κάνει διπλό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Όπως και να έχει, ο Μαρίνος Ουζουνίδης περιμένει από τους παίκτες του να κάνουν το καθήκον τους και από ‘κει και πέρα… ό,τι κάτσει! Η πράσινη προετοιμασία ολοκληρώθηκε, με τον Έλληνα τεχνικό να μην υπολογίζει σε αρκετούς παίκτες. Πιο συγκεκριμένα για διάφορους λόγους έμειναν εκτός οι Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Κοτσόλης, Μολέδο, Σάμπα, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Ζέκα, Γουακάσο και Ιμπάρμπο!

Από την άλλη, «μέσα» είναι ο Ράσμους Τελάντερ, κάτι που είχε να συμβεί... πάρα πολύ καιρό. Ο Δανός κεντρικός αμυντικός έχει να παίξει σε επίσημο ματς από τις 17 Απριλίου του 2016, λόγω του σοβαρού προβλήματος στο πέλμα. Πριν από λίγο καιρό είχε αγωνιστεί στο φιλικό με την Καλλιθέα, τελευταία προπονείται κανονικά, δίχως να αισθάνεται ενοχλήσεις, ενώ είναι πολύ πιθανό να πάρει και φανέλα βασικού από τον προπονητή του Παναθηναϊκού, δείγμα της ετοιμότητας που παρουσιάζει ο παίκτης!

Οι εκλεκτοί του Ουζουνίδη: Στιλ, Ξενόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μπεργκ, Μαρινάκης, Λουντ, Τελάντερ, Βλαχοδήμος Π., Μέστο, Μπουμάλ, Λέτο, Βιγιαφάνιες, Ευαγγέλου, Ιβανόφ, Λεντέσμα, Ρέις, Ρινάλντι, Εμποκού και Πίσπας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube