Με προβλήματα ταξιδεύει η ΑΕΚ στο Βελιγράδι για τις φιλικές αναμετρήσεις κόντρα σε Παρτίζαν (19/9, 19:00) και Μέγκα Μπέμαξ (20/9, 20:30).

Όπως γνωστοποίησε η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ, εκτός αποστολής έμειναν οι Βασίλης Τολιόπουλος, Νίκος Ρογκαβόπουλος και Αναστάσης Σπύρογλου που ταλαιπωρούνται από γαστρεντερίτιδα, ενώ πάντα εκτός είναι ο Μάρκους Σλότερ.

Αναλυτικά:

Τα προβλήματα δεν εγκαταλείπουν τη «Βασίλισσα».

Η ΑΕΚ για ακόμη ένα ταξίδι θα πορευτεί λαβωμένη, αφού τρεις (!) παίκτες της τέθηκαν εκτός αποστολής και δεν θ’ αγωνιστούν στα φιλικά προετοιμασίας του Βελιγραδίου.

Οι Βασίλης Τολιόπουλος, Νίκος Ρογκαβόπουλος και Αναστάσης Σπύρογλου ταλαιπωρούνται από ιογενή γαστρεντερίτιδα. Οι δύο πρώτοι αντιμετωπίζουν ήπια συμπτώματα, ο δεύτερος νοσηλεύεται στο «Metropolitan General». Εκτός μάχης παραμένει ο Μάρκους Σλότερ.

Με την αποστολή ταξιδεύουν κανονικά οι Γιόνας Ματσιούλις και Λίνος Χρυσικόπουλος.

Η ΑΕΚ θ’ αντιμετωπίσει αύριο (19/09, 19:00) την Παρτιζάν, και την Παρασκευή (20/09, 20:30) τη Μέγκα Μπέμαξ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Stoiximan GBL: MVP ο ρέκορντμαν Νετζήπογλου στην αγωνιστική

Μπαρτζώκας: «Εκπληκτικό το νέο ΣΕΦ από μακέτες που έχω δει - Εύχομαι να είμαι εδώ και να το ζήσω ως προπονητής»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έφτασε τις 200 νίκες στο πρωτάθλημα ως προπονητής του Ολυμπιακού

Ζιάγκος: «Όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό, αποφασίζει ο Ολυμπιακός πώς θα πάει το παιχνίδι»

Τα highlights από την ιστορική εμφάνιση του Νετζήπογλου και της νίκης του Ολυμπιακού επί της Μυκόνου

Νετζήπογλου: «Ήταν όνειρο να έρθω στον Ολυμπιακό»

Μπαρτζώκας: «Ποια... κατάρα; Θέλουμε να κερδίσουμε και τα τρία ματς Ευρωλίγκας αν μπορούμε»-Τι είπε για Νετζήπογλου

Καθάρισε τη Μύκονο γκαζώνοντας στο δεύτερο ημίχρονο και με MVP Νετζήπογλου ο Ολυμπιακός!

Όμορφη στιγμή στο ΣΕΦ: Ο Έβανς αποθεώθηκε από κοινό και συμπαίκτες

Ντύθηκε Ντόρσεϊ και Φουρνιέ μαζί: Το εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο του Νετζήπογλου με 17 πόντους!

TAGS: A.E.K.