Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, ενόψει της αναμέτρησης της 32ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας με την Skoda Ξάνθη στη Λεωφόρο.

Η σημερινή προπόνηση, είχε δύο προβλήματα, αφού ο Γιάννης Αναστασίου, δεν είχε στη διάθεση του, τους Μάρκους Μπεργκ και Λουκ Στιλ.

Ο Σουηδός επιθετικός παρέμεινε κλινήρης λόγω ίωσης, ενώ ο Άγγλος τερματοφύλακας, έχει ενοχλήσεις στην γάμπα και ακολούθησε ατομικό.

Απών, ήταν και ο Χάρης Μαυρίας που συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης από τον τραυματισμό του και δεν υπολογίζεται. Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά, το πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης, περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας μπάλας και στο τέλος εξάσκηση στα τελειώματα.

Οι παίκτες. θα προπονηθούν και το μεσημέρι στις 15:00.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αθανασίου: «Έρχεται ο Νίστρουπ και τρέχουν τα μεταγραφικά στον Παναθηναϊκό»

«103 χρόνια πίστης, αγώνα και υπερηφάνειας!»: Η γενέθλια ανάρτηση του Ατρομήτου!

Σπανός στον bwinΣΠΟΡ FM: «Είμαι εδώ για τον Ατρόμητο» - Τι είπε για ανανεώσεις, μεταγραφές, γηπεδικό και αναδιάρθρωση

«Θα φύγω… δεν θέλω να κλαις, θέλω να γελάς»: Το σπαρακτικό αντίο της Ιωάννας Άντζα στον πατέρα της!

Νικολακόπουλος: «Ποιος παίρνει τη θέση του Καλογερόπουλου στο ρόστερ του Ολυμπιακού»

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς σκέφτεται μόνο το πρότζεκτ της ΑΕΚ - Στο προσκήνιο οι ανανεώσεις των Πινέδα και Γιόβιτς»

Αρχηγών συνέχεια: Έδεσε και Σταυρόπουλο ο Ατρόμητος!

Αθανασίου: «Καθοριστική για τον σχεδιασμό η άφιξη Νίστρουπ - Οι υποθέσεις Ράστοντερ, Ζαγαρίτη και οι μεταγραφές»

Ολυμπιακός: Σημαντική αλλαγή για τους περυσινούς κατόχους διαρκείας

Τσακίρης: «Η εισήγηση Νίκολιτς-Ριμπάλτα για τις πωλήσεις στην ΑΕΚ - Ποιο νεαροί θα πάνε στην προετοιμασία»