Stoiximan Super League

«Καμπανάκι» στον Παναθηναϊκό

Μήνυμα άμεσης βελτίωσης έχουν λάβει οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Οι τελευταίες εμφανίσεις έχουν προβληματίσει τη διοίκηση, που ξεκαθάρισε στους «πράσινους» ότι είναι αναγκαία η πρωτιά στα πλέι-οφ.

Η άποψη που υπάρχει στον Παναθηναϊκό για τον τρόπο που διεξάγεται το ελληνικό πρωτάθλημα είναι δεδομένη. Τα παράπονα για διαιτησίες όπως αυτή του Κύζα στην Κομοτηνή είναι αναπόφευκτα.

Αυτό δεν αλλάζει όμως ότι και οι τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας έχουν προβληματίσει τη διοίκηση. Γι’ αυτό το λόγο η ΠΑΕ έστειλε μήνυμα άμεσης ανασύνταξης στους «πράσινους».

Ενώ υπάρχει ούτως ή άλλως ανησυχία για τις κινήσεις Κοντονή και το ενδεχόμενο ν’ αποφέρουν αποκλεισμό του ελληνικού ποδοσφαίρου, στη διοίκηση δε θέλουν ούτε να σκέφτονται το ενδεχόμενο να μην παίξει η ομάδα του χρόνου στην Ευρώπη. Κάτι που θα ‘ναι τεράστιο πλήγμα, τόσο από οικονομικής απόψεως, όσο και από θέμα πρεστίζ.

Έτσι, οι παίκτες έχουν καταλάβει πλέον ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για να συνεχιστούν οι κακές εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος. Τους έχει ξεκαθαριστεί, δε, ότι μόνος στόχος είναι η πρωτιά στα πλέι-οφ και η συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League.

Πέρα απ’ αυτό πάντως, στην ΠΑΕ υπάρχει οργή για τη νέα κλήση του Γιάννη Αλαφούζου από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για τα σχόλια του στο twitter σχετικά με τη διαιτησία του αγώνα με τον Πανθρακικό. Είναι εύλογη εξάλλου η απορία πώς γίνεται να καλείται για το παραμικρό, ενώ περνούν αβρόχοις ποσί σκληρότερες δηλώσεις άλλων παραγόντων.

Όσο για τα μεταγραφικά και το θέμα Λανγκ, στον Παναθηναϊκό κάνουν αναγκαστικά υπομονή -αλλά όχι για πολύ ακόμα. Ο Ελβετός φαίνεται να καλύπτεται οικονομικά από την πρόταση που του έχει γίνει, ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι δίνει προτεραιότητα σ' ένα καλύτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό (και συγκεκριμένα το γερμανικό).

Δεδομένου λοιπόν ότι προς το παρόν δεν έχει κάποια σχετική προσφορά, οι «πράσινοι» θα περιμένουν λίγες μέρες ακόμα κι αν δεν υπάρξει θετική απάντηση, θα στραφούν σε εναλλακτικές επιλογές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x