Με ευχάριστα -και ενόψει του Final-4 της Ευρωλίγκας- ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει του ματς με τον Πανελευσινιακό.

Οι Λαφαγιέτ, Μάντζαρης και Ντάρντεν επέστρεψαν στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» καθώς ξεπέρασαν τους τραυματισμούς που τους κράτησαν εκτός δράσης και θα συμμετάσχουν κανονικά στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου της Basket League.

Εκτός δράσης θα μείνει μόνο ο Ματ Λοτζέσκι, προκειμένου να πάρει ανάσες ενόψει της δύσκολης συνέχειας που περιμένει τον Ολυμπιακό, με τις υποχρεώσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το Μαρούσι βράβευσε τον Ολυμπιακό και τον Μπαρτζώκα για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας!

Σάκοτα: «Δεν θυμάμαι ξανά κάτι τέτοιο με τους τραυματισμούς»

Δεν έχει τέλος η κακοδαιμονία στην ΑΕΚ: Έξι παίκτες στο ιατρικό δελτίο της Ένωσης - Μαγνητική για Φλιώνη

Μπάντιο: «Το πρόγραμμα είναι σκληρό και πρέπει να είμαστε έτοιμοι - Εξίσου σημαντικό με την Ευρωλίγκα το πρωτάθλημα»

Σάκοτα: «Πιο σημαντικός ο τραυματισμός του Μπράουν από το ματς - Άδικο να μείνουμε στις βολές»

Τα όργια του Μπάντιο απέναντι στους αξιόμαχους «κιτρινόμαυρους»: Τα highlights του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Ομπράντοβιτς: «Ήταν δύσκολο ματς, έπαιξε πολύ καλά η ΑΕΚ - Η άμυνα του β' μέρους μας βοήθησε και στην επίθεση»

Ολυμπιακός: Πρόβλημα με Παπανικολάου, εκτός 12άδας και ο Χολ

Λύγισε στο φινάλε τη μαχητική ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός με σούπερ Μπάντιο

Κούσης: «Δεν έχει απαντήσει στον ΠΑΟΚ ο Κέβιν Πόρτερ, θέλει ΝΒΑ - Κλίμα ευφορίας στον Άρη, κυριαρχικός Ηρακλής»