Το «τρία στα τρία» στο πρωτάθλημα που έχει μπει… φορτσάτα στο 2019 θα επιδιώξει η ΑΕΚ, με αντίπαλο τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη στο παιχνίδι που ξεχωρίζει στην 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η «Ένωση» θα αγωνιστεί χωρίς τον Μάρκο Λιβάγια που είναι τραυματίας και παράλληλα αναχώρησε στην Κροατία για ένα οικογενειακό πρόβλημά του. Ωστόσο, το δίδυμο στην επίθεση θα αποτελέσουν ο Μπακασέτας με τον Πόνσε.

Το πρόγραμμα ανοίγει με την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης, με τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν μία νίκη με την οποία θα διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν για παραμονή στην πρώτη κατηγορία. Μάλιστα, ένα «τρίποντο» μέσα στα Γιάννενα έχει μεγαλύτερη σημασία για την «ελαφρά ταξιαρχία», καθώς οι Ηπειρώτες βρίσκονται κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Το… ενδιάμεσο παιχνίδι της ημέρας διεξάγεται στο Αγρίνιο, εκεί όπου ο Παναιτωλικός υποδέχεται την Ξάνθη. Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν ξανά στα νικηφόρα αποτελέσματά μετά την ισοπαλία στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο και την ήττα από τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Από την πλευρά τους, οι Ακρίτες θέλουν να δώσουν συνέχεια στη σημαντική νίκη επί του Ατρομήτου μέσα στα Πηγάδια, παραμένοντας κοντά στην 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν.

Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής

Σάββατο 26 Ιανουαρίου

ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης (17:15, Novasports 1)
Παναιτωλικός-Ξάνθη (19:00, ΕΡΤ)
Πανιώνιος-ΑΕΚ (19:30, Novasports 2)

Κυριακή 27 Ιανουαρίου

Λεβαδειακός-Άρης (15:00, Novasports 1)
Λαμία-Ατρόμητος (16:00, ΕΡΤ)
ΠΑΟΚ-ΟΦΗ (17:15, Novasports 1)
Παναθηναϊκός-ΑΕΛ (19:00, ΕΡΤ)
Αστέρας-Ολυμπιακός (19:30, Novasports 1)

Η επόμενη 15η - εμβόλιμη - αγωνιστική

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου

Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης (15:00, Novasports 2)
Λαμία-Απόλλων Σμύρνης (16:00, ΕΡτ)
ΑΕΚ-Λεβαδειακός (17:15, Novasports 3)
ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (17:15, Novasports 2)
Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός (19:00, ΕΡΤ)
Ολυμπιακός-ΑΕΛ (19:30, Novasports 1)

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου

ΟΦΗ-Ατρόμητος (17:15, Novasports 1)
Ξάνθη-Άρης (19:00, ΕΡΤ)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Να δει και το… δάσος και όχι μόνο το δέντρο η ΑΕΚ - Κακή η νοοτροπία εκτός έδρας»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός προσπαθεί πολύ να το αλλάξει»

Μπίλιτς: «Παίζει εξαιρετικά και είναι υπεύθυνος ο Μάγερ - Μου αρέσουν παίκτες όπως ο Γιάκιτς»

ΠΑΟΚ: Δεν πάνε στις αποστολές των εθνικών τους ομάδων Μπάμπα και Άλι

Ένας φίλος απ' τα παλιά στο Κορωπί: Με... Ζιλμπέρτο Σίλβα η προπόνηση του Παναθηναικού!

Δεσύλλας: «Προσπαθεί συνεχώς με τον τρόπο του ο Παναθηναϊκός – Η συσπείρωση και ο χαρακτήρας νικητή»

Ο Γιούρκας βρέθηκε στον Βοτανικό και ανυπομονεί να δει έτοιμο το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού

Τσορμπατζόγλου: «Νίκη απαραίτητη που φέρνει ηρεμία στον ΠΑΟΚ - Ο Γιάκιτς μάλλον θα είναι ο βασικός στα χαφ με Ζαφείρη»

Κετσετζόγλου: «Έδειξε πάλι έλλειψη συγκέντρωσης η ΑΕΚ-Πέναλτι και στον Γιόβιτς αλλά και στο χέρι»

Το «ευχαριστώ» του Ολυμπιακού στον κόσμο του