Πρόγραμμα αποφόρτισης στο γυμναστήριο ακολούθησαν σήμερα στο «Γεώργιος Καλαφάτης» όσοι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα ενδεκάδας του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι υπόλοιποι «πράσινοι» έκαναν πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννενα, στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, την Τετάρτη (8/1).

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κότσαρης, ενώ ο Βαγιαννίδης έκανε θεραπεία και ο Σέχου παρέμεινε κλινήρης με ίωση.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα ταξιδεύσουν το πρωί της Τρίτης για τα Ιωάννινα. Αφήνοντας εκτός αυτής για λόγους ξεκούρασης του Μακέντα, Σένκεφελντ, Ινσούα και Γιόχανσον.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκονται οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Κολοβέτσιος, Κολοβός, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Μπεκ, Μπουζούκης, Περέα, Κουρμπέλης, Μαυρομμάτης, Θεοχάρης, Νούνες, Πούγγουρας, Καμπετσής, Αλεξανδρόπουλος, Ζαγαρίτης και Σερπέζης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

Ο Βίντα παρέδωσε το περιβραχιόνιο στον Μπαλαμώτη!

Superbet Κύπελλο Ελλάδας: Η βαθμολογία μετά την 3η αγωνιστική - ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μαζί στην κορυφή

Ο Μάνταλος έκανε όργια, η ΑΕΚ πέταγε και έριξε ιστορική 8άρα στον Πανσερραϊκό!

Άνοιξε λογαριασμό για την ΑΕΚ με άψογο πλασέ ο Ζουμπκόφ