Στη Μαδρίτη βρίσκεται ο Σταύρος Κοντονής, ο οποίος θα παρακολουθήσει τη μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού με την Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της Ευρωλίγκας.

Ο υφυπουργός αθλητισμού επικοινώνησε με τους αδερφούς Αγγελόπουλους, έπειτα από τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ και την πρόκριση στον τελικό, για να τους συγχαρεί.

Οι διοικούντες των «ερυθρόλευκων» τον προσκάλεσαν και αυτός ταξίδεψε στην ισπανική πρωτεύουσα, για να δώσει το παρών στο ματς, όπου ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει την κατάκτηση της τέταρτης Ευρωλίγκας της ιστορίας του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Nunn... better: Έγραψε ιστορία στη Euroleague με 23 πόντους σε ένα δεκάλεπτο ο Αμερικανός!

«Έδειξε πόσο έλειψε ο Ναν - Παναθηναϊκός με χαρακτήρα μεγάλης ομάδας»: Το σχόλιο Πετρίδη για το μεγάλο διπλό στη Μαδρίτη

Μαρτίνεθ: «Δεν είναι δικαιολογία οι απουσίες - Ελίτ παίκτης ο Ναν»

Μήτογλου στον bwinΣΠΟΡ FM: «Μεγάλη νίκη, έχουμε περιθώρια βελτίωσης - Δεν κατάλαβα πότε έβαλε 25 πόντους ο Ναν»

Ναν: «Σας είχα πει ότι ο MVP είναι εδώ - Με βοήθησε με τις αλλαγές ο Ομπράντοβιτς»

Ομπράντοβιτς για Ναν: «Αγαπάει το μπάσκετ, δουλεύει σκληρά - Χρειάζεται υπομονή, έχει περισσότερα ματς από προπονήσεις»

Θύμισε... Γιόκιτς με φοβερά νούμερα ο Λεσόρ: «Δεν είμαι κουρασμένος, αυτή είναι η δουλειά μας»

Συστήθηκε ξανά με απίθανη εμφάνιση ο Ναν: «Μεγάλη νίκη, βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο»

Μαρτίνεθ: «Χάσαμε στις λεπτομέρειες στην παράταση, δεν έπρεπε να στείλουμε Ναν-Φρανσίσκο στις βολές»

Ομπράντοβιτς: «Παίξαμε καλά στην επίθεση, πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνα - Όλοι ξέρουμε την ποιότητα του Ναν»