Άσχημο ήταν το κλίμα στη χθεσινή προπόνηση του Πανθρακικού, μία ημέρα μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας από την Νίκη Βόλου.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Ακης Μάντζιος επέστησε την προσοχή των παικτών του στο κυριακάτικο – εντός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, ζητώντας τους παράλληλα να ξεχάσουν τι έγινε την Πέμπτη.

Τα πράγματα, όμως, για τον Έλληνα προπονητή δεν είναι ιδανικά, αφού δεν υπολογίζει τους Μίκουλιτς και Τζάνη, οι οποίοι κληρονόμησαν κάποιους τραυματισμούς στην αναμέτρηση του Κυπέλλου.

Ο πρώτος υπέστη θλάση στον δικέφαλο, ενώ ο έτερος τραυματίας ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολογιάννης: «Με Ντέσερς θα είχε περισσότερους βαθμούς ο Παναθηναϊκός - Έκανε επίδειξη δύναμης ο Φωτιάς»!

Κετσετζόγλου: «Ήταν η μέρα της ΑΕΚ - Πρώτη φορά είδαμε τον Λιούμπισιτς που αγόρασε από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ»

Μεντιλίμπαρ: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο» - Τι είπε για τη μη αντικατάσταση του Γκαρθία

Ο παραγωγικός Ντέσερς και ο καθοριστικός Λαφόν: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Βόλου

Αθανασίου: «Θυμήθηκε πώς είναι να έχει φορ κλάσης ο Παναθηναϊκός - Ανεπίτρεπτη η αντίδραση στο 2ο ημίχρονο»

Μπενίτεθ: «Κυρίαρχοι στο πρώτο μέρος, μπορούσαμε περισσότερα γκολ - Δεν κάναμε καλή διαχείριση στο δεύτερο»

Αγχωτική επιστροφή στις νίκες με «σφραγίδα» Ντέσερς και Λαφόν για τον Παναθηναϊκό!

Βαθμολογία Stoiximan Super League: Πρώτος αλλά δεν ξέφυγε ο Ολυμπιακός, πέρασε τον ΠΑΟΚ και πλησίασε η ΑΕΚ

Μεγάλες φάσεις, δύο κόκκινες και όλα τα highlights του Άρης-Ολυμπιακός

Φουλ επίθεση του Ολυμπιακού σε Λανουά και ΕΠΟ: «Κανείς δεν θα καταφέρει να μας σταματήσει»