Οι σχέσεις της Super League με την ΕΠΟ ήταν ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν στο Δ.Σ. του συνεταιρισμού την Παρασκευή (4/9).

Αφορμή στάθηκε η δυσαρέσκεια που εκφράζουν κάποιες ΠΑΕ για την αντιμετώπιση που τυγχάνουν από την ΕΠΟ οι αποφάσεις που παίρνει η Super League, καθώς θεωρούν πως σε κάποιες περιπτώσεις αυτές αγνοούνται.

Ο Ολυμπιακός πρωτοστατεί σε αυτό λόγω της γενικότερης κόντρας του με την ομοσπονδία, για όλα τα θέματα και όχι μόνο γι’ αυτά που αφορούν τη λίγκα.

Η πρόταση που έπεσε στο τραπέζι (από τον Παναθηναϊκό) ήταν να απέχουν οι εκπρόσωποι της Super League (Μπουτσικάρης, Ασλανίδης, Μ. Γκαγκάτσης και Αγραφιώτης) από την επόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Υπέρ της πρότασης ψήφισαν 8 ΠΑΕ (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Άρης, Λάρισα, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα), κατά ψήφισαν 6 (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Απόλλων, Βόλος, Λαμία και ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ), ενώ απείχε ο Παναιτωλικός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Ισοφάρισε ήδη το ρεκόρ ασίστ του ο Ρότα-Επίδοση… Πόνσε ο Γιόβιτς

Πινέδα: «Δουλεύουμε όλοι μαζί, νικάμε όλοι μαζί και συνεχίζουμε όλοι μαζί»

Νίκολιτς: «Ίσως χρησιμοποιώ τον Λιούμπιτσιτς περισσότερο στα άκρα - Η Σαμσουνσπόρ είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος»

Μουκουντί: «Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο - Ελπίζω να βρίσκομαι εδώ ξανά στα 200 παιχνίδια με την ΑΕΚ»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για τις νίκες ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και την απώλεια του Παναθηναϊκού

Βαρύ διάστρεμμα στην ποδοκνημική η πρώτη εκτίμηση για Γκατσίνοβιτς!

Απάντησε στον Ροζ ο Λόβρεν: «Ποιος είπε ότι θα σήκωναν τη σημαία στο γήπεδό μας; Ποτέ!»

Κετσετζόγλου: «Σε διαρκή άνοδο η ΑΕΚ - Μοναδική κακή στιγμή ο τραυματισμός του Γκατσίνοβιτς»

Αθανασίου: «Πρέπει να ξεριζωθεί αυτή η νοοτροπία από τον Παναθηναϊκό - Eυκαιρία να πάρουν μηνύματα κάποιοι παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Θα ήθελαν και άλλοι να κάνουν όσα ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν μπορούν…»