Στην διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου για την αποψινή (21:00) αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα για την 13η αγωνιστική της Ευρωλίγκας τέθηκε ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο αρχηγός, που έχει υγρό στο γόνατο από ένα άσχημο πέσιμο στο ματς με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας, δεν αγωνίστηκε απέναντι στον ΠΑΟΚ, χθες έκανε μέρος της προπόνησης και σήμερα το πρωί συμμετείχε στο χαλάρωμα που έγινε στο ΣΕΦ, χωρίς να έχει έντονες ενοχλήσεις.

Ακόμα και αν χρειαζόταν λίγη επιπλέον ξεκούραση η θέληση του 34χρονου γκαρντ να βοηθήσει, τον κάνουν να «σφίξει» τα δόντια και να αγωνιστεί για όσο διάστημα χρειαστεί απέναντι στους Σέρβους. Εκτός μάχης είναι φυσικά οι Χάκετ και Πρίντεζης.

Νίκος Ζέρβας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η... πυγμαχία των Μόρις-Γουόρντ, ο κόσμος του Ολυμπιακού και το χειροκρότημα στο τέλος: Η παρακάμερα από τη Βαλένθια

Στράζελ: «Είναι το last dance για μας, κάθε ματς τελικός για τη Μονακό»

Τι λέει ο αλγόριθμος: Σίγουρο πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός-Λίγες πιθανότητες για Παναθηναϊκό

Ζέρβας: «Στοίχισαν τα χαμένα ριμπάουντ στον Ολυμπιακό-Θέλει τρεις νίκες για να έχει σίγουρα πλεονέκτημα»

Αταμάν στους παίκτες του μετά το διπλό με την Dubai BC: «Πολύ σημαντική νίκη, αλλά η δουλειά μας δεν έχει τελειώσει»

Πετρίδης: «Οι προσωπικότητες έφεραν τη νίκη κόντρα στην Dubai BC - Nα το εξαργυρώσει με Μονακό ο Παναθηναϊκός»

Γουόρντ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Να μάθουμε να τελειώνουμε τόσο κλειστά ματς, ήταν μάθημα ενόψει των Playoffs»

Σερέλης: «Βρήκαμε τις αδυναμίες της Dubai BC και αυτό ήταν που μας έδωσε τη νίκη»

Τα highlights από την οριακή ήττα του Ολυμπιακού στη Βαλένθια

Μαρτίνεθ: «Ήμασταν πιο τυχεροί στο τέλος»