Πρώτο δείγμα θετικό!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε 1-0 την ΑΕΛ στο Καρπενήσι στο παρθενικό του φιλικό στη φετινή καλοκαιρινή προετοιμασία υπό το βλέμμα των μεγαλομετόχων των δύο ΠΑΕ, κκ. Χριστοβασίλη και Κούγια.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 9’ ο Νικολιάς με σουτ και ενώ είχε φτάσει η ομάδα της Λάρισας κοντά στο γκολ ένα λεπτό νωρίτερα, με το πλασέ του Ντέλετιτς, αλλά ο Βελλίδης του είπε «όχι».

Το σύστημα 4-4-2 δούλεψε ο Γιάννης Πετράκης για τους Ηπειρώτες, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε ο Πέδρο Κόντε αν και βρέθηκε στο γήπεδο και αυτό προφανώς… μαρτυράει πολλά για το μέλλον. Στην αντίπερα όχθη, ο τεχνικός των «βυσσινί», Σωτήρης Αντωνίου επέλεξε το 3-5-2.


ΑΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου): Σουλούκος, Καρανίκας, Μόρας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Χούμπτσεβ, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Πέτροβικ, Ντέλετιτς, Μορσί.

Έπαιξαν και οι: Θεοδωρόπουλος, Γκόϊκοβιτς, Γρομητσάρης, Μπάλλας, Κάσσος, Σαχίτι και Φρίουι.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Μιχαήλ, Γώγος, Κακούμπα, Σιόντης, Λιάσος, Νικολιάς, Παπαδόπουλος, Γιάκος, Ξύδας

Έπαιξαν και οι: Περιστερίδης, Λουκίνας, Κούζικ, Κάστρο, Τζημόπουλος, Τσικάρσκι, Πήλιος, Σκόνδρας, Λίλα, Μπουκουβάλας, Ντόλοβατς.


Το βίντεο είναι από το Super FM

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Αναμονή για Λιβάι στον Παναθηναϊκό - Το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής Ταμπόρδα & Κοντούρη»

Τσορμπατζόγλου: «Πιο κοντά σε επιστροφή ο Γιαννούλης - Τι γίνεται με τις ανανεώσεις Ζίβκοβιτς & Μιχαηλίδη»

Κετσετζόγλου: «Ο Νίκολιτς θα κάνει μίνι προετοιμασία στην Αγγλία»

Ζότα Σίλβα: «Κατάλληλο βήμα για εμένα ο Ολυμπιακός - Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, δίχως αμφιβολία»

Σταματέλος: «Δεν περισσεύει κανένας για τον Ιμανόλ ενόψει του δύσκολου προγράμματος»

Αθανασίου: «Μακάρι να το έχει προλάβει ο Λιβάι, ποιες είναι οι πιθανές λύσεις του Παναθηναϊκού στα δεξιά»

Ολυμπιακός: Ισχυρή υποψηφιότητα για βασικός με Παναθηναϊκό ο Μάριους

Ανησυχία για Λιβάι Γκαρσία στον Παναθηναϊκό: Aποχώρησε με ενοχλήσεις από το ματς του Τρινιντάντ

Στον Ολυμπιακό και επίσημα ο Χριστόπουλος

Χούτας: «Δύο οι ενδιαφερόμενοι για τις μετοχές του Βόλου - Προχωρημένες οι συζητήσεις»!