Οι «κιτρινόμαυροι» δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τρεις παίκτες. Ο Χάγκινς συνεχίζει τη θεραπεία του, μετά την ολική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου που υπέστη. Ο Ξανθόπουλος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από πυρετό, ενώ ο Ζάρας εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα στον προσαγωγό.

Αντίθετα, επέστρεψε ο Δίπλαρος, ο οποίος τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη.

Ο τελευταίος μίλησε στο επίσημο site της ΚΑΕ για την αναμέτρηση με τους «πράσινους». «Έχουμε μπροστά μας ακόμα έναν πολύ δύσκολο αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η προσπάθειά μας γίνεται ακόμα δυσκολότερη, λόγω των αγωνιστικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε, τα οποία περιορίζουν τις λύσεις μας και, μάλιστα, σε αγώνες που γίνονται ανά δύο μέρες.

Για να είμαστε ανταγωνιστικοί, πρέπει να προσπαθήσουμε να βγάλουμε ενέργεια και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, όπως έγινε στο δεύτερο αγώνα. Επίσης, να "διαβάσουμε»" σωστά και να έχουμε καλές επιλογές στην επίθεση, ευστοχία στο μακρινό σουτ, αλλά και να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη που δίνουν εύκολα καλάθια στον αντίπαλο.

Αγωνιζόμαστε στην έδρα μας, η οποία μας δίνει μία έξτρα δύναμη και περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου μας, όπως συμβαίνει όλη τη χρονιά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Με ένα χέρι τώρα, το πάνω χέρι αργότερα»: Ούτε ο τραυματισμός δεν εμποδίζει τη δουλειά του Χέιζ-Ντέιβις

Το μήνυμα του Παναθηναϊκού στον Ναν: «Μας λείπεις, σε περιμένουμε για να συμπληρωθεί το παζλ»

Ρογκαβόπουλος με αιχμή προς τους επικριτές του: «Χοντρός και τεμπέλης»

Ολοένα και πιο κοντά στην απόκτηση του Ερτέλ η ΑΕΚ

Κάλεσμα Διαμαντίδη στον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Το τουρνουά ''Παύλος Γιαννακόπουλος'' έρχεται σπίτι μας»

Λιόλιος για Αντετοκούνμπο: «Ήταν ζήτημα προστασίας του παίκτη, ο Σπανούλης μίλησε με τον κόουτς των Χιτ»

ΑΕΚ: Τενοντίτιδα ο Μπάρτλεϊ

Λιόλιος για διαιτησία: «Το θέμα το πυροδοτούν όσοι θέλουν να την ελέγχουν…»

Λιόλιος για Εθνική μπάσκετ: «Στην αρχή έκανα λάθη - Κυλά άλλο αίμα μέσα στον Σπανούλη»

Λιόλιος για υπόθεση με Προμηθέα: «Είχα δικαίωμα να είμαι πρόεδρος - Κρεμάνε ανθρώπους στα μανταλάκια»

TAGS: Άρης