Με μόνο τον Ούντο να έχει διψήφιο αριθμό πόντων από την τουρκική ομάδα και με τους Κροάτες να κάνουν ό,τι θέλουν στο γήπεδο, η Τσεντεβίτα διέσυρε την τουρκική ομάδα με 89-59 σε ένα αδιάφορο παιχνίδι. Πρώτος σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο Αράποβιτς με 18, συνολικά 4 παίκτες διψήφιοι για τους νικητές. Οι ηττημένοι αγωνίστηκαν δίχως τους Βέσελι και Σλούκα.

Δεν αντέχει σε σοβαρή κριτική το παιχνίδι αυτό, μιας και η ομάδα του Ομπράντοβιτς έδειξε από την αρχή πώς δεν υπήρχε ιδιαίτερη διάθεση να χτυπήσει αυτό το ματς. Η Τσεντεβίτα πήρε διαφορά πόντων από την πρώτη περίοδο με 22-13, ενώ στο 17’ η διαφορά είχε φτάσει στους 16 πόντους (37-21) για να τελειώσει το ημίχρονο με 44-30, ενώ η 3η τελείωσε με την διαφορά να δείχνει +28 για τους Κροάτες. Η μέγιστη διαφορά έφτασε στο 37’ το +34 για να κάτσει τελικά η μπίλια στους 30 πόντους με 89-59.

Τα δεκάλεπτα: 22-13, 44-30, 71-43, 89-59

Τσεντεβίτα: Πούλεν 10 (1), Γουάιτ 11, Κάτιτς 7, Πίλεπιτς 8 (1), Μπάμπιτς 6 (1), Ζγκάνετς, Μούσα 4, Μπιλάν 15 (2), Μάζαλιν 4, Ζόριτς 6, Αράποβιτς 18(1)

Φενέρ: Χίκμαν 9 (1), Ερσέκ 2, Ούντο 11, Μαχμούτογλου 6 (2), Άντιτς 6 (1), Μπογκντάνοβιτς 6, Άγκνα 1, Ουγκουρλού 7, Κάλινιτς 8, Ντίξον, Ντατόμε 3

Επιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Nunn... better: Έγραψε ιστορία στη Euroleague με 23 πόντους σε ένα δεκάλεπτο ο Αμερικανός!

«Έδειξε πόσο έλειψε ο Ναν - Παναθηναϊκός με χαρακτήρα μεγάλης ομάδας»: Το σχόλιο Πετρίδη για το μεγάλο διπλό στη Μαδρίτη

Μαρτίνεθ: «Δεν είναι δικαιολογία οι απουσίες - Ελίτ παίκτης ο Ναν»

Μήτογλου στον bwinΣΠΟΡ FM: «Μεγάλη νίκη, έχουμε περιθώρια βελτίωσης - Δεν κατάλαβα πότε έβαλε 25 πόντους ο Ναν»

Ναν: «Σας είχα πει ότι ο MVP είναι εδώ - Με βοήθησε με τις αλλαγές ο Ομπράντοβιτς»

Ομπράντοβιτς για Ναν: «Αγαπάει το μπάσκετ, δουλεύει σκληρά - Χρειάζεται υπομονή, έχει περισσότερα ματς από προπονήσεις»

Θύμισε... Γιόκιτς με φοβερά νούμερα ο Λεσόρ: «Δεν είμαι κουρασμένος, αυτή είναι η δουλειά μας»

Συστήθηκε ξανά με απίθανη εμφάνιση ο Ναν: «Μεγάλη νίκη, βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο»

Μαρτίνεθ: «Χάσαμε στις λεπτομέρειες στην παράταση, δεν έπρεπε να στείλουμε Ναν-Φρανσίσκο στις βολές»

Ομπράντοβιτς: «Παίξαμε καλά στην επίθεση, πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνα - Όλοι ξέρουμε την ποιότητα του Ναν»