Την πρόκρισή του στους «8» του Europa League για πρώτη φορά στην ιστορία του θα διεκδικήσει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη. Συντονιστείτε στις 20:00 στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και ακούστε ζωντανά σε περιγραφή του απεσταλμένου του στην Πόλη, Γιώργου Νοικοκύρη, την προσπάθεια των «ερυθρόλευκων» να επιστρέψουν από την Τουρκία με το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης! Τηλεοπτικά ο αγώνας θα καλυφθεί από το Cosmote Sport 2 HD.

Την παρουσία τους στην κλήρωση της Παρασκευής θα επιδιώξουν άλλες 14 ομάδες. Αναλυτικά οι υπόλοιπες ρεβάνς : Κρασνοντάρ -Θέλτα (20.00, Cosmote Sport 8 HD), Γκενκ – Γάνδη (20.00, Cosmote Sport 3 HD), Γκλάντμπαχ – Σάλκε (22.05, Cosmote Sport 7 HD), Άγιαξ – Κοπεγχάγη (22.05, Cosmote Sport 8 HD), Άντερλεχτ – ΑΠΟΕΛ (22.05, Cosmote Sport 3 HD), Ρόμα – Λιόν (22.05, Cosmote Sport 5 HD) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ροστόφ (22.05, Cosmote Sport 4 HD).

Κόντρα στη Ρεάλ ο Παναθηναϊκός Euroleague
Χωρίς περιθώρια για εντός έδρας απώλειες ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί απόψε τη Ρεάλ Μαδρίτης και θέλει με νίκη να πατήσει πιο γερά στην κορυφαία 8άδα της Euroleague. Τζάμπολ στο ΟΑΚΑ στις 21:15 με ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή Δημήτρη Κοντού και τηλεοπτική από το Novasports 2HD.

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της ημέρας για την 26η αγωνιστική της Euroleague έχουν ως εξής: Αναντολού Εφές - Μακάμπι Τελ Αβίβ (19.00, Novasports 3HD) και Αρμάνι Μιλάνο - Ερυθρός Αστέρας (21.15, Novasports 3HD) και Μπάμπεργκ – Φενέρμπαχτσε (21.15, Novasports 1HD).

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Ώρα κληρώσεων σε Κύπελλο Ελλάδας, Champions και Europa League
Ημέρα κληρώσεων η Παρασκευή. H αρχή γίνεται στις 11.30 στο Γουδή, όπου Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μπαίνουν στην κληρωτίδα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 θα μεταδώσει ζωντανά την κλήρωση, καθώς και τον απόηχο των ζευγαριών που θα προκύψουν. Ακολουθεί στις 13.00 η κλήρωση για τα προημιτελικά του Champions League και στις 14.00 αυτή του Europa League, με τηλεοπτική μετάδοση από τα: Cosmote Sport 1 HD και το Eurosport 1. Εννοείται ότι θα υπάρχει ραδιοφωνική ενημέρωση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Μίχαελ Σκίμπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Ντεμοτεχνείο»
Λίγες μέρες πριν το σπουδαίο ματς της Εθνικής Ελλάδας στο Βέλγιο για τα προκριματικά του Μουντιάλ, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Μίκαελ Σκίμπε ανοίγει τα χαρτιά του στο κορυφαίο αθλητικό ραδιόφωνο. Συντονιστείτε αύριο από τις 18:00 ως τις 20:00 στους 94,6 για να ακούσετε την πρώτη μεγάλη συνέντευξη του Γερμανού εκλέκτορα στους Ντέμη Νικολαϊδη και Αλέξη Σπυρόπουλο.

Και σήμερα Survivor με αγώνισμα για έπαθλο και αποχώρηση
Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor με το έπαθλο επικοινωνίας για τη νικήτρια ομάδα των Διάσημων έκανε μέσο όρο 57,6% στο 15-44 και 40,5% στο σύνολο. Ποσοστά που σημαίνουν ότι τουλάχιστον 1.865.000 τηλεθεατές το παρακολούθησαν φανατικά και τουλάχιστον 2.354.000 τηλεθεατές το είδαν έστω για ένα λεπτό!

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό αγώνισμα που προϋποθέτει μεγάλη ισορροπία, με έπαθλο κάτι πολύ διαφορετικό απ’ όλα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα που θυμίζει Ελλάδα, ενώ θα μάθουμε ποιος από τους τρεις προτεινόμενους παίκτες- Πάνος Αργιαννίδης, Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου, Ελένη Δάρρα- θα αποχωρήσει από το Survivor. Απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.

Ο Άκης Πετρετζίκης στον Alpha
Στο δυναμικό του Alpha ανήκει πλέον ο σεφ Άκης Πετρετζίκης και θα παρουσιάσει προσεχώς ένα ξεχωριστό παιχνίδι μαγειρικής.

«Velvet»: Έρχεται στη Nova ο τελευταίος κύκλος
Από το Σάββατο 25 Μαρτίου όλα τα επεισόδια του 4ου και τελευταίου κύκλου της ισπανικής σειράς, «Velvet», κάνουν πρεμιέρα στο Nova On Demand, ενώ ο τελευταίος κύκλος, έρχεται και στο Novalifε, από το Σάββατο 1 Απριλίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή μετά την ταινία των 21:00.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube