Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με σκορ 2-0 από τον ΠΑΟΚ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε μετά το ματς στην κάμερα της Cosmote:

«Ηταν πολύ καλύτεροι από εμάς, σε όλο τον αγώνα. Μας είχαν κλείσει αρκετά καλά, δεν μας επέτρεψαν να τους απειλήσουμε. Οι καλές μας επιθέσεις ήρθαν στα τελευταία λεπτά. Είχαν την υπεροχή σε όλο το παιχνίδι».


Για τα δύο γκολ του ΠΑΟΚ στο πρώτο τέταρτο του αγώνα: «Σε κανένα σημείο, σε κανένα λεπτό του παιχνιδιού δεν ήμασταν καλύτεροι. Επομένως τα γκολ μπήκαν νωρίς. Όμως σε οποιοδήποτε σημείο του παιχνιδιού θα μπορούσαν εκείνοι να μας βλάψουν και όχι εμείς εκείνους. Κάναμε πολλά λάθη και θα μπορούσαμε να δεχθούμε κι άλλα γκολ».


Για την αλλαγή στο πρώτο ημίχρονο: «Δεν έφταιγε ο Γιαζίτζι σήμερα. Έγινε η αλλαγή, αλλά δεν άλλαξε η εικόνα μας. Την ευθύνη την έχει ο προπονητής γιατί δεν έβαλε την ομάδα έτοιμη να αντιμετωπίσει τον αντίπαλο. Την ευθύνη δεν την έχει ένας παίκτης, την έχει ο προπονητής».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τους προημιτελικούς Κυπέλλου

Χιμένεθ: «Συγνώμη από τους φιλάθλους του Άρη, το σκορ δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του αγώνα»

Μπενίτεθ: «Στόχος μας να βελτιωθούμε και να μπορούν όλοι να αγωνίζονται σε διαφορετικούς σχηματισμούς»

Το πρώτο χατ-τρικ του Μπακασέτα έφερε την πρόκριση: Τα highlights του Παναθηναϊκός-Άρης

Μπακασέτας: «Διάβασε πολύ καλά το ματς ο Μπενίτεθ-Μπορώ και ως 8άρι»

Παντελίδης: «Μοναδικό συναίσθημα το ντεμπούτο με αυτή τη φανέλα - Πήγα να συγκινηθώ από την υποδοχή του κόσμου»

Νικολογιάννης: «Εξαιρετικός ο Μπακασέτας ως ‘8’, θωρηκτό ο Τετέι»

Αθανασίου: «Καλύτερος και πιο συγκεντρωμένος ο Παναθηναϊκός, με αρχηγό Μπακασέτα και τανκ Τετέι»

Μπενίτεθ: «Προσπαθούμε να αλλάξουμε τη νοοτροπία και να γίνουμε πιο φιλόδοξοι»

Χιμένεθ: «Κανένας δεν θα θυμάται τις ευκαιρίες του Άρη - Υπερβολικό το σκορ για την εικόνα του ματς»