Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα οι δύο παίκτες που αναμένεται να ολοκληρώσουν το ρόστερ σε επίπεδο βασικών παικτών, μπαίνει από σήμερα στην τελική ευθεία. Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Γιάννης Σφαιρόπουλος, μεταβαίνει στο Λας Βέγκας ώστε να παρακολουθήσει από κοντά το Summer League και να έχει επαφές σε προσωπικό επίπεδο με τους παίκτες που ενδιαφέρουν.

Όπως μετέδωσε ο Σπορ Fm 94,6 και ο Νίκος Ζέρβας, ο ένας εκ των δύο στόχων που είναι ο Οκάρο Γουάιτ, βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στον Ολυμπιακό, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως πολύ δύσκολα θα βρει τελικά ομάδα στο ΝΒΑ. Ο Αμερικανός πρώην φόργουορντ του Άρη, είναι ικανοποιημένος από την πρόταση των «ερυθρόλευκων» και απομένει η τελική συζήτηση με τον κόουτς Σφαιρόπουλο για να αποφασίσει οριστικά ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Δεν αποκλείεται η υπόθεσή του να ολοκληρωθεί πριν το Summer League και παρά το έντονο ενδιαφέρον της Αρμάνι Μιλάνο, ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα.

Ο έτερος παίκτης που θα δει και θα συναντήσει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, είναι ο Έρικ Γκριν. Η περίπτωση του Αμερικανού γκαρντ που θα αγωνιστεί στο Βέγκας με τους Μπλέιζερς είναι πολύ δύσκολη λόγω κασέ, αλλά θα γίνει προσπάθεια να πειστεί και να υπογράψει. Ακούστε στο ρεπορτάζ του Σπορ Fm αναλυτικά τις υποθέσεις, αλλά και τις εναλλακτικές που έχει στα υπόψη ο Ολυμπιακός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Stoiximan GBL: Το πλήρες πρόγραμμα-Πότε είναι τα μεγάλα ντέρμπι-Οι μεταδόσεις από SPORT FM TV και ΣΚΑΪ

ΑΕΚ: Έφτασαν τα 11 κρούσματα γαστρεντερίτιδας μετά τη Ρόδο

Λύγισε τη Μύκονο και έκλεισε με θετικό τρόπο την πορεία του τουρνουά του Αγρινίου ο Βίκος

«Παραπάνω από ομάδα. Οικογένεια»: Η ομαδική φωτογραφία του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2026-27

ΣΕΦ: Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής της ΕΠΣ Πειραιά από το Πρωτοδικείο

Ζέρβας: «Αυτά κρατάει ο Ολυμπιακός από την Κύπρο - Τα πρώτα συμπεράσματα για Μοντέρο, Εντιάι και ΜάκΙνταϊρ»

Πετρίδης: «Υπήρχαν στιγμές που ο Παναθηναϊκός έπνιγε τον αντίπαλο - Ο Μπόνγκα ίσως γίνει η πιο κομβική μεταγραφή»

Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο και το πάθος των «κίτρινων» στον πάγκο: Η παρακάμερα του αγώνα μεταξύ Άρη και Ερυθρού Αστέρα

Τσιάρας: «Στόχος του ΠΑΟΚ να παίξει στη Euroleague - Δεν θέλουμε τους επτά ξένους, στηρίζουμε τον Έλληνα παίκτη»

Νέα εποχή στις ακαδημίες του Άρη με αναπτυξιακή ομάδα τον ΑΣ Πανόραμα