«Το αποτέλεσμα της ευρωκάλπης πρέπει να σηματοδοτήσει την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η χώρα», δηλώνει σε συνέντευξή του στον «Ελεύθερο Τύπο» ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σημειώνοντας επίσης ότι «εάν το ποσοστό της ΝΔ στις 26 Μαΐου είναι μεγάλο η κυβέρνηση θα συρθεί σε εθνικές εκλογές».

Αναλυτικά, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ και υποψήφιος ευρωβουλευτής στη συνέντευξή του δηλώνει ότι «αυτές οι ευρωεκλογές μπορούν να δρομολογήσουν πολιτικές εξελίξεις και υπογραμμίζει: «Στρατεύτηκα σε αυτόν τον αγώνα αποδεχόμενος την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη επειδή η συμμετοχή μου απαιτεί σταυρό από τους Έλληνες και μπορεί να συσπειρώσει ακόμη περισσότερο τους Νεοδημοκράτες και όχι μόνο, απέναντι σε μία χαλαρή ψήφο, όπως ήταν μέχρι τώρα αυτή των ευρωεκλογών».

Τέλος αναφερόμενος στο μέλλον της Ευρώπης ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ δηλώνει: «Είναι γεγονός ότι η Ευρώπη διέρχεται περίοδο αποσταθεροποίησης και βαθιάς υπαρξιακής κρίσης και το ευρωπαϊκό οικοδόμημα απειλείται από ακραίες αντισυστημικές δυνάμεις που επενδύουν στο φόβο. Για να απομονώσουμε αυτές τις φωνές χρειάζεται να περιφρουρήσουμε τις κοινές ευρωπαϊκές αξίες και με κατάλληλες πολιτικές να επαναφέρουμε την Ευρώπη κοντά στον άνθρωπο. Στόχος μου είναι να εκφράσω στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τον μέσο Έλληνα-Ευρωπαίο πολίτη».

Πηγή: thetoc.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κλειστά τα σχολεία τη Δευτέρα σε Φλώρινα, Αμύνταιο και Πρέσπες λόγω της κακοκαιρίας

Πάνω από 500 νεκροί στις διαδηλώσεις στο Ιράν

Συνελήφθη δημοτικός υπάλληλος στο Ηράκλειο για «φακελάκι» 6.000 ευρώ για πλαστό έγγραφο

Πώς εξηγούν το καιρικό φαινόμενο που «σάρωσε» την Αλεξανδρούπολη με μέγιστη ταχύτητα ανέμου 154 χλμ/ώρα

Χειροπέδες σε 3 νεαρούς που έτρεχαν με μοτοσυκλέτες και έκαναν σούζες στη λεωφόρο Αθηνών - Ο ένας δεν είχε δίπλωμα

Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Όσλο μετά από εμφάνιση drone - Έκλεισε ένας διάδρομος

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις

Κορυδαλλός: Κατασχέθηκαν 6 ηχεία υψηλής ισχύος – Συνελήφθη 40χρονος για διατάραξη κοινής ησυχίας

Κλειστά τα σχολεία σε Φλώρινα και Πρέσπες τη Δευτέρα

Συνελήφθησαν 3 γυναίκες στο «Ελ. Βενιζέλος» - Είχαν στις βαλίτσες τους 72 κιλά κάνναβης