Δίκαια έμεινε εκτός playoffs ο Απόλλων, βάσει της εικόνας που παρουσίαζε μετά το ματς με την Κηφισιά, όπως υποστήριξε ο Κώστας Μέξας μετά την ήττα της πατρινής ομάδας από τα Τρίκαλα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Μέξας:

«Καταρχάς συγχαρητήρια στον κόουτς και στην ομάδα των Τρικάλων, πρώτα απ’ όλα για τη σωτηρία, παρά τα προβλήματα που είχαν μέσα στην χρονιά. Την σημερινή νίκη την άξιζαν, ήταν πολύ καλύτεροι από το πρώτο λεπτό μέχρι και το τελευταίο, εμείς είχαμε μόνο εκλάμψεις στο πρώτο ημίχρονο. Δυστυχώς μετά το παιχνίδι με την Κηφισιά και με εξαίρεση λίγο το δεύτερο ημίχρονο ενάντια στον Ολυμπιακό και το ματς με τον Άρη, η εικόνα μας ήταν πολύ κακή, χωρίς το κίνητρο που θα έπρεπε να έχει μια ομάδα σαν και εμάς για να μπει στα πλέι οφ. Με λανθασμένη νοοτροπία νομίζω γενικότερα, η οποία είναι και δική μου ευθύνη. Φυσικά και πήραμε ότι αξίζαμε όσον αφορά το ζήτημα των πλέι οφ βάσει και της εικόνας μας στο σημερινό παιχνίδι.

Από την άλλη η εικόνα των παιδιών μέχρι και το παιχνίδι με την Κηφισιά αλλά και ο τρόπος που γύρισαν το έργο για τη σωτηρία της ομάδας είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Έκαναν σε εκείνους τους δύο, δυόμισι μήνες τρομερή προσπάθεια, κατάφεραν πολύ μεγάλες νίκες και μέσα στην Πάτρα και εκτός έδρας και κατάφεραν να γυρίσουν μια πολύ δύσκολη κατάσταση όπου είχαμε βρεθεί στο παιχνίδι με τον Αρκαδικό με μία νίκη και έξι ήττες από ομάδες πανόμοιας δυναμικότητας.

Σίγουρα η γεύση που μας μένει είναι γλυκόπικρη αλλά δεν πρέπει να διαγράψουμε όλα αυτά που έκαναν τους προηγούμενους μήνες τα παιδιά με εξαίρεση τον τελευταίο ενάμισι μήνα. Θα ηρεμήσουμε τώρα σιγά σιγά και θα δούμε τι θα γίνει για την συνέχεια της ομάδας
».

Από την πλευρά του, ο Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος είπε: «Εμείς σαν ομάδα στο παιχνίδι δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όπου και θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. Δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην επίθεση και γι αυτό ήταν δίκιο το αποτέλεσμα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μιχελάκος: «Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο κάναμε σωστά πράγματα, να βάλουμε το εγώ μας κάτω από την ομάδα»

Λεσόρ: «Περάσαμε μέσα από την καταιγίδα και τώρα χορεύουμε στη βροχή - Δεν μπορούν να δουν τον πόνο μου»

Τσιριγώτης: «Δεν αποκλείεται έκπληξη στη βαθμολογία της Stoiximan GBL - Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Θεσσαλονικείς»

Τετράδα για ΠΑΣ Γιάννινα, «γκέλα» για Παναθλητικό

Παπανικολόπουλος: «Όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά και τους συνεργάτες μου, πάρα πολύ καλό παιχνίδι»

ΜακΚόλουμ: «Βλασφημία να θεωρείς τον Παναθηναϊκό καλύτερο χωρίς Ναν - Oι ατάκες για Σλούκα, Χέιζ-Ντέιβις και Γιαμπουσέλε

Μαρούσι: Χωρίς Ιορδάνου με Ολυμπιακό, τελευταία στιγμή για Τζάκσον - Γουόκερ: «Κανένα ματς δεν έχει κριθεί πριν γίνει»

Λυκογιάννης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, πολύ σημαντική νίκη - Υπήρχε μεγάλη ηρεμία στον πάγκο»

Ξανθόπουλος: «Ήταν καρμπόν όλο αυτό που γινόταν, ο Κολοσσός ήταν πιο εύστοχος στις βολές»

Ζιάγκος: «Καταρρεύσαμε και πνευματικά, δεν ξέρω αν είμαστε τόσο μαλθακή ομάδα»