Ματς... μιας κατηγορίας είναι για τον Ηρακλή το αυριανό απέναντι στο Λαύριο στο Ιβανώφειο στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League (17:00, ΕΡΤ3).

«Πρόκειται για ένα παιχνίδι, που έχει τον χαρακτήρα τελικού για εμάς. Θα πρέπει η αποφασιστικότητα και το 'θέλω' να βρίσκονται στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, για να μπορέσουμε να πετύχουμε μια νίκη, η οποία θα μας κρατήσει ζωντανούς στο μεγάλο στόχο της παραμονής. Νομίζω παραπάνω σχόλια δεν χρειάζονται. Πρέπει οι παίκτες μας να μπουν στο γήπεδο, με πολύ μεγάλη θέληση και αποφασιστικότητα, για να κερδίσουμε το ματς», τόνισε ο Κώστας Μέξας.

Ο προπονητής του «Γηραιού» δεν θα έχει στη διάθεσή του μόνο τον τραυματία Τόνι Ρότεν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βαθμολογία Stoiximan GBL: 8η σερί νίκη για Παναθηναϊκό, καυτός ΠΑΟΚ και οριακές νίκες για ΑΕΚ, Άρη Betsson

Ξανθόπουλος: «Δείξαμε τον χαρακτήρα μας ως ομάδα»

Μίλιτσιτς: «Δείξαμε προσωπικότητα στο τέλος»

Αταμάν: «Ελπίζω στο μέλλον να είμαστε μαζί με οπαδούς του Ολυμπιακού» - Tι είπε για Λεσόρ

Ζιάγκος: «Είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια των παικτών, να αναλάβουμε όλοι την ευθύνη για καλύτερο ελληνικό μπάσκετ»

Λύγισε το Περιστέρι Betsson στην παράταση σε επική «σκυλομαχία» ο Άρης Betsson

Χολμς: «Μετρούσα τις μέρες για να επιστρέψω, είδα φιλμ από αγώνες της Euroleague για να μπω στο κλίμα»

Λούκιτς: «Χάσαμε 3-4 λέι απ στο δεύτερο ημίχρονο που ούτε οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν περίμεναν»

Ζούρος: «Χάσαμε τον έλεγχο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, να διορθώσουμε τα κενά»

Έδειξε πόσο έλειψε: Όσα έκανε ο ορεξάτος Χολμς στην επιστροφή του μετά από σχεδόν δύο μήνες