Με ζωηρό ενδιαφέρον συνεχίζονται οι εγγραφές για το νέο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Φοιτητών & Σπουδαστών 5Χ5 N’JOY UNI-League, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι τις 7 Νοεμβρίου.

Ο μεγαλύτερος θεσμός στο άθλημα έχει ήδη κινήσει το ενδιαφέρον παλαιών και νέων συμμετεχόντων σε όλη την Ελλάδα, αφού θα διεξαχθεί φέτος σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάτρα, Βόλο, Χαλκίδα, Ρέθυμνο, Λαμία, Καλαμάτα και Ιωάννινα. Οι συμμετοχές είναι τηλεφωνικές (2109515730) αλλά και online στο http://www.unileague.gr/Aitisi.asp?ITMID=8

Στην παρέα του N’Joy UNI-league παραμένει φυσικά ο μεγάλος χορηγός του, το πιο απολαυστικό σοκολατούχο γάλα της ελληνικής αγοράς, το N’JOY! Ο μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης αποτελεί το Α και το Ω για την επιβίωσή του και φροντίζει και για το μεγάλο δώρο του Πανελλήνιου Πρωταθλητή αλλά και για μικρότερα δώρα για 1η, 2η, 3η θέση και Κυπελλούχο κάθε πόλης!

Οι ομάδες που συμμετέχουν στο θεσμό γεμίζουν και πάλι με χαρά τους διοργανωτές, οι οποίοι τονίζουν ότι και φέτος, οι εκπλήξεις θα είναι πολλές και το επίπεδο υψηλό. Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του υπεύθυνου επικοινωνίας της διοργάνωσης, Δημήτρη Σταράκη:

"Οι φοιτητές και οι σπουδαστές σε όλη την Ελλάδα αγκαλιάζουν και πάλι το θεσμό του N’JOY UNI-League και είμαστε ευγνώμονες γι' αυτό. Για να πετύχει μία διοργάνωση και να έχει σταθερή πορεία μέσα στο χρόνο, χρειάζεται να αγκαλιαστεί από τον κόσμο και με αυτό το κριτήριο θεωρούμε ότι οι υποχρεώσεις μας απέναντι στις ομάδες αυξάνονται. Έτσι, αποφασίσαμε και φέτος για όλες τις περσινές ομάδες που θα αγωνιστούν ξανά, να μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις περσινές τους εμφανίσεις. Για όλες τις νέες ομάδες που θα αγωνιστούν για 1η φορά, η εγγραφή περιλαμβάνει και την εμφάνιση UMBRO, η οποία είναι στα πλαίσια των δυνατοτήτων των φοιτητών και φυσικά ποιοτικά μιλάμε για τις αρτότερες τεχνολικά εμφανίσεις.

Ταυτόχρονα, η πρωταθλήτρια ομάδα μας παίρνει απευθείας το εισιτήριο για την προεπιλογή της Ελληνικής Ομάδας Minifootball μαζί με τους κορυφαίους παίκτες της διοργάνωσης για ένα χρόνο και εκπροσωπεί έτσι τη χώρα μας στις διεθνείς διοργανώσεις, με αποκορύφωμα βέβαια το miniEURO, το οποίο θα διεξαχθεί φέτος στο Μαυροβούνιο και του χρόνου στην Ιταλία με τη συμμετοχή των 24 καλύτερων ομάδων της Γηραιάς Ηπείρου.

Η παρέα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Φοιτητών & Σπουδαστών 5Χ5 μεγαλώνει διαρκώς και η ικανοποίηση μας, ως διοργανωτές, είναι μεγάλη!"

Στην παρέα της διοργάνωσης συνεχίζει και η UMBRO, η οποία ντύνει όλες τις ομάδες της διοργάνωσης με τις ποιοτικότερες εμφανίσεις. Η Anek Lines ταξιδεύει τις ομάδες της Κρήτης και φυσικά δεν έχει λείψει στιγμή από το 2006! Τέλος, νέος σημαντικός παίχτης στην παρέα των χορηγών της διοργάνωσης είναι η mybet η οποία έρχεται για να ταρακουνήσει τα νερά στην πιο επιτυχημένη διοργάνωση του αθλήματος!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube