Στο προσκήνιο επέστρεψε η ενδεχόμενη αποχώρηση του Λούκας Πέρεθ από τον ΠΑΟΚ.

Από χθες το πρωί υπάρχουν πληροφορίες στην Ισπανία που εμφανίζουν την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια να ετοιμάζεται να κινηθεί εκ νέου για την απόκτηση του Ισπανού μεσοεπιθετικού του «Δικεφάλου του Βορρά».

Μάλιστα, κάποιες ιστοσελίδες στη χώρα της ιβηρικής χερσονήσου έχουν δεδομένη τη μεταγραφή του 29χρονου άσου στον σύλλογο της Γαλικίας, ο οποίος εμφανίζεται αποφασισμένος να περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή για να εντάξει τον παίκτη στο δυναμικό του.

Ωστόσο, τα πράγματα ακόμα παραμένουν ρευστά στην υπόθεση του Λούκας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Arena Press», ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται να συναντηθεί με τον Ισπανό για να ξεκαθαρίσει το μέλλον του στους Θεσσαλονικείς. Κάποιες άλλες πληροφορίες θέλουν τον ιδιοκτήτη της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ να μην έχει πρόβλημα με την παραχώρηση του 29χρονου μεσοεπιθετικού, όμως εισηγήθηκε να αποκτηθεί κάποιος καλύτερός του και να μην δημιουργηθεί κενό στην ομάδα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.