Αρκετές αλλαγές περιλαμβάνουν οι ενδεκάδες των Μίλαν και Τότεναμ, για το πρώτο τους παιχνίδι στη φάση των «16» του Champions League.

Οι «ροσονέρι» δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Φικάγιο Τομόρι, με τον Μαλίκ Τιό να παίρνει τη θέση του στην τριάδα της άμυνας. Από την άλλη, ο Αντόνιο Κόντε δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γιορίς, Μπεντακούρ και Μπισούμα λόγω τραυματισμού, με τους Φόρστερ, Σκιπ και Σαρ να τους αντικαθιστούν στο αρχικό σχήμα.

Αναλυτικά οι ενδεκάδες:

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι, 3-4-1-2): Ταταρουσάνου - Τιο, Καλουλού, Κιάερ - Ερναντέζ, Σαλεμάκερς, Κρούνιτς, Τονάλι - Ντίαθ, Λεάο, Ζιρού.

Τότεναμ (Αντόνιο Κόντε, 3-4-2-1): Φόρστερ - Ρομέρο, Ντάιερ, Λενγκλέ- Έμερσον, Σκιπ, Σαρ, Πέρισιτς - Κουλουσέβσκι, Σον, Κέιν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πολικό ψύχος στην Αστάνα: Μέχρι -22 η θερμοκρασία και αίσθηση… -27 την ημέρα του Καϊράτ-Ολυμπιακός!

Ολυμπιακός: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με την Καϊράτ

Το προβάδισμα του Ολυμπιακού για την απευθείας είσοδο στη league phase του Champions League και η σύμπτωση με τη Σαχτάρ

Πώς μπορεί η Σαχτάρ να «κλέψει» το εισιτήριο του Champions League από τον Ολυμπιακό!

«Απλά πες τις ομάδες σωστά»: Επικό γλέντι με Κάραγκερ για Ολυμπιακό και Ρεάλ Μαδρίτης

Το επιβλητικό κορεό, οι αντιδράσεις στα γκολ και το ζεστό χειροκρότημα: Η παρακάμερα του Ολυμπιακός-Ρεάλ

Με Εμπαπέ η καλύτερη ενδεκάδα της 5ης αγωνιστικής στο Champions League

Ροντινέι για τον... παλιόφιλο Βινίσιους: «Είναι ο καλύτερος στον κόσμο - Δεν τον έπιανα και όχι από θέμα σεβασμού»

Απειλές κατά του Κοτάρσκι – «Είμαστε δίπλα του»

Η πρώτη τοποθέτηση παίκτη της Λίβερπουλ στα social media: «Είναι δύσκολες οι στιγμές…»