Ο ΠΑΟΚ πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον Γιόσκο Μιλεκόνσκι ωστόσο να αποθεώνει τους παίκτες του για τις προσπάθειες που κατέβαλαν.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός του «δικεφάλου του βορρά» δήλωσε περήφανος για την εμφάνιση τους, ενώ θέλοντας να αναδείξει αυτό το γεγονός ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ 3: «Θα είμαι πραγματικά χαζός εάν πω κάτι κακό για τους παίκτες μου σήμερα».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα είμαι πραγματικά χαζός εάν πω κάτι κακό για τους παίκτες μου σήμερα. Πρώτα από όλα, δεν μιλάω για την ποιότητα, αλλά για την επιθυμία και για την προσπάθεια που καταβάλλουν οι παίκτες μου σε κάθε προπόνηση και κάθε παιχνίδι. Και μετά από αυτό το παιχνίδι τους αγαπώ ακόμα περισσότερο. 

Γιατί πριν από ένα μήνα ο ΠΑΟΚ ήταν στην 9η θέση ,παίξαμε τελικό Λιγκ Καπ, περάσαμε στα playoffs και σήμερα παίξαμε στον τελικό του κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό που βρίσκεται στις 9 καλύτερες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ. Πραγματικά μια πολύ σπουδαία ομάδα.

Χθες παίξαμε πέντε σετ, τελειώσαμε λίγο πριν τα μεσάνυχτα και κοιμηθήκαμε μετά τις δύο το βράδυ από την υπερένταση. Πραγματικά είμαι πολύ περήφανος για την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μου».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Volley League γυναικών: Ξέσπασε στη Θέτιδα η ΑΕΚ, επιστροφή στις νίκες για ΖΑΟΝ, νίκησε στην έδρα του ΠΑΟΚ ο ΑΟ Θήρας!

Το συγκλονιστικό γράμμα του Ιβάν Μίλκοβιτς με αποδέκτη κάθε αθλητή

Βουρδέρης: «Απίστευτη χαρά και ανακούφιση, διότι έχει περάσει πολλά από την αρχή της σεζόν»

Μαμάης: «Η ομάδα έδωσε την ψυχή της, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας»

Ο Ολυμπιακός σήκωσε το όγδοο: Η Χρυσή Βίβλος του Λιγκ Καπ

Άντεξε στην πίεση του ΠΑΟΚ με μυθικό Ατανασίγιεβιτς και σήκωσε ξανά το Λιγκ Καπ ο ατσάλινος Ολυμπιακός!

Έπεσε... μαύρο στο «Ανδρέας Βαρίκας» - Προσωρινό πρόβλημα ηλεκτροδότησης στον τελικό του Λιγκ Καπ

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Για την εκδίκηση και το... πρώτο League Cup o «δικέφαλος» για το back to back οι «ερυθρόλευκοι»

Κόντρα στην Μπράγκα στους «16» του Challenge Cup βόλεϊ γυναικών ο Παναθηναϊκός

Στο «Ανδρέας Βαρίκας» και χωρίς κόσμο ο τελικός του League Cup - Η αντίδραση του ΠΑΟΚ