Το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης οι «Πάνθηρες» εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία εξέφραζαν την έντονη αντίδρασή τους για την απόφαση της Σούπερ Λίγκας να ορίσει το γήπεδο της Νέας Σμύρνης ως έδρα για τον αγώνα μπαράζ του Παναθηναϊκού με την SKODA Ξάνθη.

Η αντίδραση αυτή είχε και συνέχεια, τα αποτελέσματα της οποία έγιναν αντιληπτά σήμερα το πρωί!

Οι υπεύθυνοι της Σούπερ Λίγκας είδαν μηνύματα γραμμένα στους τοίχους του κτιρίου…

«Το γήπεδο είναι δικό μας» και «εδώ παίζει μόνο ο Πανιώνιος» ανέφεραν κάποια από αυτά με την υπογραφή «Πάνθηρες» να τα… συνοδεύουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη Λίγκα σκέφτονται να βγάλουν ανακοίνωση και να καταγγείλουν το γεγονός στον εισαγγελέα και την αστυνομία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ιαχή «νάτοι οι πρωταθλητές» και όλη η ΑΕΚ μια αγκαλιά στο τέλος

Κετσετζόγλου: «Φάουλ πριν το πέναλτι του Βόλου, στο χέρι του Μπουζούκη το Σάββατο πέναλτι την Κυριακή ούτε... κόρνερ»

Σταματέλος: «Άγχωσε η εικόνα του Ολυμπιακού σε κάποια διαστήματα κόντρα στον Πανσερραϊκό»

Τσορμπατζόγλου: «Καλή η εμφάνιση του ΠΑΟΚ βάσει των δεδομένων - Έτσι έχει η κατάσταση με τραυματίες και επιστροφές»

Βόλος: «Σε άλλα παιχνίδια αδικήθηκε η ΑΕΚ, αλλά χθες εμείς αδικηθήκαμε κατάφωρα»

Σαββόπουλος: «Η χθεσινή εμφάνιση του Άρη δείχνει πόσο άργησε να πάει σε αλλαγή προπονητή»

Δεσύλλας: «Καλή ψυχολογία και αλλαγές έδωσαν στον Παναθηναϊκό μια εύκολη νίκη - Θα κρίνουν πολλά τα δύο επόμενα ματς»

Ευαγγέλου στο Παναθηναϊκός - ΟΦΗ και ο Φωτιάς στο Κηφισιά-ΠΑΟΚ

«Ενδιαφέρεται για τον Ενσίμπα ο Ολυμπιακός»

Ανώτερο το ξεκίνημα του Τετέι με τον Παναθηναϊκό στη Σούπερ Λίγκα συγκριτικά με τη Κηφισιά