Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης στο Final Four απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά ο Νίκολα Μίροτιτς δεν βιάζεται να πανηγυρίσει και αντιλαμβάνεται πως η ομάδα του δεν έκανε τίποτα περισσότερο από αυτό.

«Αντιμετωπίζουμε τους πρωταθλητές Ευρώπης και πρέπει να πάμε βήμα-βήμα για να τους αποκλείσουμε», δήλωσε ο φόργουορντ της «βασίλισσας». «Κάναμε το πρώτο βήμα, αλλά ο αγώνας της Πέμπτης θα είναι διαφορετικός και πολύ πιο δύσκολος. Είμαστε έτοιμοι και στόχος μας είναι να πάμε με το 2-0 στην Ελλάδα. Το γεγονός ότι αντιμετωπίζουμε τον πρωταθλητή Ευρώπης, που μας κέρδισε και πέρσι, είναι ένα επιπλέον κίνητρο», πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας την απόδοση του Γιάννη Μπουρούση τόνισε: «Είναι ένας παίκτης που μας βοηθά πολύ φέτος, ειδικά στην άμυνα και το παιχνίδι κάτω από το καλάθι. Είναι πολύ έμπειρος και ξέρει πώς να αντιμετωπίζει τέτοια παιχνίδια. Κάθε παίκτης είναι σημαντικός, ο ένας βοηθά τον άλλο και ελπίζω να πάνε καλά όλα και την Πέμπτη».

Για την παρουσία του κόσμου, είπε: «Είναι πολύ σημαντικοί, ο έκτος παίκτης μας. Περιμένουμε περισσότερους την Πέμπτη για να μας βοηθήσουν δίνοντάς μας δύναμη κι ενέργεια».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

EuroLeague: Πέντε αναμετρήσεις στο πρόγραμμα της Πέμπτης

Nunn... better: Έγραψε ιστορία στη Euroleague με 23 πόντους σε ένα δεκάλεπτο ο Αμερικανός!

«Έδειξε πόσο έλειψε ο Ναν - Παναθηναϊκός με χαρακτήρα μεγάλης ομάδας»: Το σχόλιο Πετρίδη για το μεγάλο διπλό στη Μαδρίτη

Μαρτίνεθ: «Δεν είναι δικαιολογία οι απουσίες - Ελίτ παίκτης ο Ναν»

Μήτογλου στον bwinΣΠΟΡ FM: «Μεγάλη νίκη, έχουμε περιθώρια βελτίωσης - Δεν κατάλαβα πότε έβαλε 25 πόντους ο Ναν»

Ναν: «Σας είχα πει ότι ο MVP είναι εδώ - Με βοήθησε με τις αλλαγές ο Ομπράντοβιτς»

Ομπράντοβιτς για Ναν: «Αγαπάει το μπάσκετ, δουλεύει σκληρά - Χρειάζεται υπομονή, έχει περισσότερα ματς από προπονήσεις»

Θύμισε... Γιόκιτς με φοβερά νούμερα ο Λεσόρ: «Δεν είμαι κουρασμένος, αυτή είναι η δουλειά μας»

Συστήθηκε ξανά με απίθανη εμφάνιση ο Ναν: «Μεγάλη νίκη, βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο»

Μαρτίνεθ: «Χάσαμε στις λεπτομέρειες στην παράταση, δεν έπρεπε να στείλουμε Ναν-Φρανσίσκο στις βολές»