Με πολλές απουσίες θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη ο ΟΦΗ (η αποστολή του πετάει σήμερα στις 16:45), για να αντιμετωπίσει αύριο (15/1, 15:00) στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ στον αγώνα ρεβάνς για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας (νίκη με 3-0 για τον «δικέφαλο του Βορρά» στο πρώτο μεταξύ τους ματς στην Κρήτη).

Συγκεκριμένα, για λόγους ξεκούρασης αποφασίστηκε να επιστρέψουν στην Κρήτη οι Σωτηρίου, Νέιρα, Σεμέντο και Φιγκεϊρέντο. Αντίθετα, σε σχέση με τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης μπήκε στην αποστολή ο Νίκος Μαρινάκης.

Οι Κρητικοί ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με σημερινή πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Ηλιούπολης. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, μεταβιβάσεων και αντίδρασης, αλλά και αγωνιστικό παιχνίδι. Ο Ναμπί έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Κοσμάς Τσιλιανίδης. Εκτός παραμένει και ο πρόσφατα χειρουργημένος, Σακόρ.

Η 18αδα του ΟΦΗ αποτελείται από τους Γουάλεϊ, Δερμιτζάκη, Γιαννούλη, Μαρινάκη, Μπολάκη, Nάστο, Μπράουν, Καλαϊτζάκη, Κοροβέση, Κουτρουμπή, Μάνο, Μεγιάδο, Νοικοκυράκη, Ντίνα, Στάικο, Σουρνάκη, Βαζ και Φελίπε Σόουζα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

Ο Βίντα παρέδωσε το περιβραχιόνιο στον Μπαλαμώτη!