Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εγκαινίασε το Tattoo Sessions στο Club 1908 έχοντας καλεσμένο τον Ντίνο Μήτογλου.

Μεταξύ άλλων, ο φόργουορντ του Επτάστερου μίλησε για το πρώτο του τατουάζ, τον θαυμασμό του για τον Γιώργο Πρίντεζη αλλά και την επιθυμία του να... χτυπήσει κάτι για την Euroleague, εάν καταφέρει η ομάδα του να κάνει το back to back.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε:

Για το πρώτο τατουάζ που έκανε: «Με τη μητέρα μου πήγα για το πρώτο μου τατουάζ στα 17,5 χρόνια. Εκείνη έκανε ένα πίσω από τον λαιμό, με τα αρχικά τα δικά μου και του αδερφού κι εγώ χτύπησα έναν σταυρό στο πόδι μου, κάτω από τη γάμπα, αλλά καλύπτεται πάντα γιατί φοράω ψηλές κάλτσες και δεν μπορεί να το δει κάποιος».

Για τον λόγο που έκανε τατουάζ: «Είναι ξεκάθαρα επιλογή του καθενός. Επίσης είχαμε τα πρότυπά μας που κοιτούσαμε. Όταν μεγαλώνεις κι ακούς ξένη μουσική, όλοι έχουν τατουάζ ή οι αθλητές, οι NBAers. Οι παίκτες στην Euroleague άρχισαν να έχουν τατουάζ. Το έφεραν οι Αμερικάνοι στη μόδα και το υιοθετήσαμε. Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ ο Γιώργος Πρίντεζης, ήταν ένα από τα ινδάλματά μου και ήθελα να του μοιάσω και να κάνω τατουάζ».

Για το αν θέλει να κάνει και άλλα τατουάζ: «Έχω πει στον εαυτό μου ότι σταμάτησα να κάνω τατουάζ, αλλά είναι μεγάλο και πολύ όμορφο δίλημμα αυτό. Το back to back είναι ωραίο. Αν κάνουμε back to back, θα κάνω, ναι. Θα κάνω τις δύο Euroleague ή εδώ (πάνω από τατουάζ που έχει στο χέρι) ή στον τετρακέφαλο και από κάτω τις ημερομηνίες, στυλ Μαρσέλο. Όπως ο Μαρσέλο της Ρεάλ Μαδρίτης έχει τα Champions League και τις ημερομηνίες από κάτω. Τέτοια φάση θα ήταν ωραία. Αλλά πρέπει και να το ψάξω, μου αρέσει πολύ να ψάχνω».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας: Οι διαιτητές του αγώνα

EuroLeague: Πέντε αναμετρήσεις στο πρόγραμμα της Πέμπτης

Nunn... better: Έγραψε ιστορία στη Euroleague με 23 πόντους σε ένα δεκάλεπτο ο Αμερικανός!

«Έδειξε πόσο έλειψε ο Ναν - Παναθηναϊκός με χαρακτήρα μεγάλης ομάδας»: Το σχόλιο Πετρίδη για το μεγάλο διπλό στη Μαδρίτη

Μαρτίνεθ: «Δεν είναι δικαιολογία οι απουσίες - Ελίτ παίκτης ο Ναν»

Μήτογλου στον bwinΣΠΟΡ FM: «Μεγάλη νίκη, έχουμε περιθώρια βελτίωσης - Δεν κατάλαβα πότε έβαλε 25 πόντους ο Ναν»

Ναν: «Σας είχα πει ότι ο MVP είναι εδώ - Με βοήθησε με τις αλλαγές ο Ομπράντοβιτς»

Ομπράντοβιτς για Ναν: «Αγαπάει το μπάσκετ, δουλεύει σκληρά - Χρειάζεται υπομονή, έχει περισσότερα ματς από προπονήσεις»

Θύμισε... Γιόκιτς με φοβερά νούμερα ο Λεσόρ: «Δεν είμαι κουρασμένος, αυτή είναι η δουλειά μας»

Συστήθηκε ξανά με απίθανη εμφάνιση ο Ναν: «Μεγάλη νίκη, βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο»