***Τελειώνει λοιπόν απόψε η ποδοσφαιρική σεζόν στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός ήταν για μία ακόμη φορά ο θριαμβευτής, αφού κατέκτησε το πρωτάθλημα. Γενικά ο Ολυμπιακός ήταν σαρωτικός φέτος, παίρνοντας πρωτάθλημα και στο μπάσκετ και στο πόλο!

***Απλά τούτη η ποδοσφαιρική σεζόν έχει μία ιδιαιτερότητα, γιατί μετά από πολλά χρόνια, σχεδόν όλοι «κάτι» θα πάρουν! Γιατί πέρσι έκανε νταμπλ ο Ολυμπιακός, όπως και το 2012 και το 2013, ενώ το 2014 ο Παναθηναϊκός ήταν που πήρε και το Κύπελλο και την πρώτη θέση στα πλέϊ οφς. Πανηγύριζε δηλαδή τα προηγούμενα χρόνια μία ομάδα, άντε δύο.

***Φέτος ρε παιδί μου η ΑΕΚ έχει να λέει ότι πήρε ένα Κύπελλο, ενώ ο ΠΑΟΚ η, ο Παναθηναϊκός θα έχει να λέει ότι πήρε την πρώτη θέση στα πλέϊ οφς, άρα το δικαίωμα του ονείρου για μία θέση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Μόνο ένας, ο χαμένος του αποψινού παιχνιδιού στην Τούμπα, δεν θα έχει κερδίσει τίποτα φέτος. Και πραγματικά θα είναι σε δύσκολη θέση.

***Κατά τα άλλα, είδατε που όντως έτσι εξελίχθηκαν τα πράγματα, όπως έγραφα τις προάλλες: κι οι τέσσερις μεγάλες ομάδες θα ξεκινήσουν τη νέα σεζόν από την ίδια αφετηρία, για πρώτη φορά! Θα αρχίσουν όλες με ευρωπαϊκά παιχνίδια το τριήμερο 26-28 Ιουλίου.

***Άρα, από νωρίς προετοιμασία-ο Ολυμπιακός από τις 21 Ιουνίου θα βρίσκεται στην Αυστρία!-όσο το δυνατόν πιο νωρίς οι μεταγραφές κλπ, κλπ. Είναι κι αυτή μια σοβαρή ιδιαιτερότητα που θα παίξει το ρόλο της ενόψει της νέας σεζόν. Ποιες ομάδες θα αντέξουν περισσότερο…

***Αλλά προς το παρόν ας περιμένουμε να μάθουμε αν ο ΠΑΟΚ η, ο Παναθηναϊκός θα είναι η μόνη από τις ισχυρές ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, που φέτος δεν θα κερδίσει κάτι.

***Με τον Παναθηναϊκό να έχει βρεθεί σε δυσχερή θέση, μετά το έγκλημα να μην μπορέσει να κρατήσει το υπέρ του 1-0 στη Λεωφόρο επί του ΠΑΟΚ, που έπαιζε με δέκα παίκτες από το 20’. Αλλά μιλάμε για ΤΟ έγκλημα…

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube