Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λαρισαίος αμυντικός στην εκπομπή «Tsoukou Tsoukou Ball» με τη Μαρία Ζαφειράτου και τον Μάνο Σπανόπουλο

Για τα 22χρόνια ΣΠΟΡ FM 94,6: «Χρόνια πολλά. Να τα εκατοστίσετε σας εύχομαι και ό,τι καλύτερο, υγεία πάνω από όλα. Είμαι στη Λάρισα και την… αγγαρεία με το παιδί την έκανε η γυναίκα για να βγω σε εσάς».

Για το μέλλον του και τις συζητήσεις του με την ΑΕΛ: «Περιμένω να έρθουμε σε επαφή με τον κ. Κούγια, ήταν να μιλήσουμε, δεν βρεθήκαμε και τώρα θα επικοινωνήσουμε για να δούμε τι θα κάνουμε. Δεν σκέφτομαι κάποια άλλη ομάδα πέρα από την ΑΕΛ. Δεν ξέρω αν γίνει κάτι άλλο τις επόμενες μέρες. Θέλω να μείνω εδώ, αφού με αυτό το σκεπτικό ήρθα την περσινή σεζόν. Αν δεν συνεχίσω εδώ που περιμένω, γιατί έτσι νιώθω, δεν ξέρω τι θα γίνει στη συνέχεια και δεν ξέρω αν θα θελήσω να συνεχίσω. Επειδή νιώθω καλά σωματικά, δεν θα ήθελα να κλείσω έτσι την καριέρα μου»

Για το βίντεο που ανέβασε πρόσφατα στο Instagram: «Μου αρέσει το kick boxing, είχα ασχοληθεί για δέκα χρόνια και με το τάε κβο ντο».

Για τη φετινή Serie A: «Όντως, το ιταλικό πρωτάθλημα ήταν συναρπαστικό, αφού η Νάπολι έφτασε κοντά στο όνειρό της να γίνει πραγματικότητα. Η Γιουβέντους είναι τέσσερα επίπεδα πάνω από τις άλλες ομάδες. Η Νάπολι πάει σε μία πάρα πολύ καλή κίνηση για τον πάγκο της, εύχομαι να ανέβουν και οι άλλες ομάδες και να γίνει πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όχι μόνο στις θέσεις της ευρωπαϊκής»

Για το πρόσφατο ταξίδι του στην Ιταλία: «Είχα πάει στην Ιταλία για το Save Moras, σε συνεργασία πάντα με την Ελλάς Βερόνα, γιατί είχαμε ένα σταντ έξω από το γήπεδο που υπήρχε μία λαχειοφόρος για τις ανάγκες του ιδρύματος. Δεν είχα πάει ξαναδώ αγώνα από τη στιγμή που έφυγα. Ήταν διαφορετικό το συναίσθημα να βρίσκομαι στην εξέδρα με τον κόσμο, και όχι στα επίσημα όπως συνέβαινε την περίοδο που έπαιζα εκεί. Ήταν το δεύτερο σπίτι μου η Βερόνα, και μπορώ να δηλώσω φίλαθλος της ομάδας, με βοήθησαν και συνεχίζουν να με βοηθούν. Ό,τι χρειαστώ πάντα μου λένε ναι. Έχουμε καταπληκτική σχέση και δεν πρόκειται να αλλάξουν αυτά που αισθάνομαι».

Για τις σκέψεις που κάνει για το μέλλον του: «Έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου. Δεν είμαι όμως στο 100%, αφού δεν έχει φτάσει αυτή η στιγμή. Υπάρχουν δύο δρόμοι που μπορώ να ακολουθήσω. Πρέπει να δοκιμάσεις την προπονητική. Υπάρχει και η επιλογή της Ιταλίας σε αυτό το κομμάτι. Αν δω ότι δυσκολεύομαι εδώ, θα το συζητήσω με την οικογένειά μου και θα τα βάλουμε κάτω».

Για το Save Moras: «Είχαμε πρόσφατα μία εκδήλωση για το ίδρυμα, είναι τοπικό και πραγματικά η ανταπόκριση είναι πάρα πολύ μεγάλη. Έχουμε φτάσει πάνω από 2.000 άτομα και έχουν βρεθεί 12 άτομα. Οι έξι δώσανε, τους άλλους έξι δεν τους βρήκαμε. Τώρα έχουμε ακόμα έναν, που είναι φίλος μου, που είναι να δώσει για ένα μικρό παιδάκι. Εμείς θα συνεχίσουμε έτσι και θα είμαστε εδώ, μας έχουν καλέσει και κάνουμε ενημέρωση στον κόσμο που το έχει αγκαλιάσει».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ελίασον: «Θα έρθει να το κάνει δύσκολο η ΑΕΛ Novibet, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη»

Τσανάκας: «Όλα δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμος για ΠΑΟΚ ο Ποντένσε - Είναι από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν»

Τσορμπατζόγλου: «Πίεση έχει και ο ΠΑΟΚ για αποτέλεσμα στο ντέρμπι, όχι μόνο ο Ολυμπιακός»

Τσακίρης: «Ποιοι έχουν προβάδισμα για την 11άδα της ΑΕΚ με ΑΕΛ Novibet»

Κυριακίδης: «Να είμαστε πάρα πολύ αποτελεσματικοί με ΑΕΛ Novibet - Στοίχημα να επιστρέφεις την αγάπη του κόσμου»

Δεσύλλας: «Πρώτα ο Λεβαδειακός και μετά η Μπέτις για τον Παναθηναϊκό - Περιμένουμε 5-6 αλλαγές από Μπενίτεθ»

ΑΕΚ: Στη Νέα Φιλαδέλφεια ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΛ Novibet

Μεντιλίμπαρ: «Ο Ποντένσε προπονήθηκε και πιστεύουμε ότι θα είναι έτοιμος με ΠΑΟΚ - Να έχουμε υπομονή μέσα στο παιχνίδι»

Μάρτινς: «Να μπούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κερδίσουμε»

Πάνοπλος στο «Κλ. Βικελίδης» ο Ατρόμητος