Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε η είδηση ότι ο Άντε Ζίζιτς «κόπηκε» από την προεπιλογή της Κροατίας, ενόψει του Ευρωμπάσκετ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Νταμίρ Μουλαομέροβιτς, εξήγησε την απόφαση αυτή, λέγοντας ότι ο νέος σέντερ της Αναντολού Εφές έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τον Ίβιτσα Ζούμπατς και τελικά πήρε τον ψηλό των Κλίπερς.

«Ο Ζίζιτς είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και πολύ καλό παιδί, αλλά εκείνος και ο Ζούμπατς έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά. Έτσι, πήρα την απόφαση να πάρω τον Ζούμπατς τώρα. Θα έχουμε τρεις παίκτες στο “5”. Θα είναι ο Μάτκοβιτς, ο οποίος είναι το μέλλον της εθνικής ομάδας και θα πρωταγωνιστεί είτε είμαι στον πάγκο εγώ, είτε άλλος προπονητής. Φυσικά, θα παίξει και ο Σάριτς ως “5”, ο οποίος μπορεί να δώσει ποικιλία στην επίθεση και μπορεί να παίξει καλή άμυνα», δήλωσε αρχικά ο Νταμίρ Μουλαομέροβιτς.

Όσον αφορά το «κόψιμο» του Ντράγκαν Μπέντερ: «Ο Μπέντερ έκανε καλή προετοιμασία τον Ιούνιο και επίσης είναι ένας παίκτης που τον περιμένουμε στο μέλλον. Όμως, έρχεται από έναν σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε εκτός και είμαι σίγουρος ότι οι προπονήσεις που κάναμε μαζί, του έκαναν καλό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σρέντερ για Αταμάν: «Ακούγεσαι σαν να πονάς - Ευτυχώς δεν θα γίνεις ποτέ προπονητής μου»

«Οι υποσχέσεις κρατιούνται»: Ο Σενγκούν πήρε στον Οσμάνι δώρο ένα ρολόι για την άμυνα που έπαιξε στον Γιάννη

Έτσι έληξε η ένταση μεταξύ Γιάννη και Σενγκούν: Το τηλεφώνημα του Αντετοκούνμπο και η κοινή απόφαση για... ανακωχή

«Φίλε, άμα είσαι θετικός και δώσεις όλο σου το είναι, κάτι γίνεται»: Το μήνυμα πίστης του Σλούκα πριν το μετάλλιο!

Παρέμεινε 13η στο FIBA ranking η Ελλάδα παρά το χάλκινο - Άλμα 15 θέσεων για την Τουρκία, ανέβηκε 2η η Γερμανία

Λάρκιν: «Έχει μία... μαγκιά ο Σενγκούν, πιστεύει ότι κανείς δεν μπορεί να τον μαρκάρει»

Γκασόλ: «Λατρεύω το πάθος και την υπερηφάνεια του Γιάννη για την Ελλάδα»

Παναγιωτόπουλος: «Δώσαμε τη σπίθα για την αναγέννηση του μπάσκετ μας - Μας συγκινεί ο Γιάννης, ξέρουμε πόσο το ήθελε»

Δεν χορταίνει μετά το Ευρωμπάσκετ ο Παπανικολάου: «Χάλκινο μετάλλιο, χρυσές αναμνήσεις»

Giannis Effect και στη μουσική: Επανήλθαν στο Top 50 του Spotify τρία παλιά hits του Light λόγω Αντετοκούνμπο!