Eurobasket

«Κόπηκε» ο Ζίζιτς από την Κροατία για το Ευρωμπάσκετ!

Μία… βαρβάτη απουσία για την Κροατία στο Ευρωμπάσκετ, καθώς ο Νταμίρ Μουλαομέροβιτς «έκοψε» τον Άντε Ζίζιτς!

Μεγάλη έκπληξη στην προεπιλογή της εθνικής ομάδας της Κροατίας, ενόψει του Ευρωμπάσκετ, όπου είναι στον όμιλο μαζί με την Ελλάδα.

Ο Νταμίρ Μουλαομέροβιτς «ψαλίδισε» την προεπιλογή στους 16 παίκτες, από τους 24 που είχε ανακοινώσει αρχικά και από τη νέα λίστα «κόπηκε» ο Άντε Ζίζιτς! Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο νέος σέντερ της Αναντολού Εφές δεν ταλαιπωρείται από κάποιον τραυματισμό, οπότε η εξέλιξη αυτή θεωρείται ως μεγάλη έκπληξη.

Στους «κομμένους» επίσης ήταν και ο Ντράγκαν Μπέντερ, όμως αυτό μπορεί να δικαιολογείται από το γεγονός ότι ο 24χρονος φόργουορντ ήταν εκτός δράσης για αρκετούς μήνες, εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού και έτσι κρίθηκε ανέτοιμος.

Από ‘κει και πέρα, κανονικά στην αποστολή της «Χρβάτσκα» είναι οι ΝΒΑers Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς, Ντάριο Σάριτς και Ίβιτσα Ζούμπατς, όπως ο Μάριο Χεζόνια, αλλά και ο πολύπειρος Κρούνοσλαβ Σίμον.

Επίσης, στην προεπιλογή κλήθηκε και ο Τζαλίν Σμιθ της Άλμπα Βερολίνου, ο οποίος βρίσκεται σε διαδικασία απόκτησης κροατικού διαβατηρίου.

Η Κροατία είναι στον τρίτο όμιλο που θα γίνει στο Μιλάνο, όπου εκτός από την οικοδέσποινα Ιταλία είναι ακόμη οι Ελλάδα, Ουκρανία, Μεγάλη Βρετανία και Εσθονία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x