Στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 φιλοξενήθηκε ο Μιχάλης Μουρούτσος και αναφέρθηκε στο Santorini Experience.

Ο Έλληνας Χρυσός Ολυμπιονίκης του Taekwondo, ο οποίος είναι πρεσβευτής στο event, μίλησε στον Μανώλη Μουσουράκη και θέλησε να στείλει μήνυμα στα μικρά παιδιά με αφορμή την παρουσία τους σε τέτοιες δραστηριότητες.

«Η αύρα είναι απίστευτη, είναι η πρώτη μου συμμετοχή. Χαίρομαι ιδιαίτερα. Βρίσκομαι σε μεταβατικό στάδιο μετά την προπονητική, θέλω να ασχοληθώ διοικητικά με το άθλημα», ανέφερε ο Μιχάλης Μουρούτσος.

«Η μεγαλύτερη συμβουλή είναι ό,τι κάνουν τα παιδιά να το κάνουν με αγάπη. Όλα τα όνειρα μπορεί να πραγματοποιηθούν, αρκεί να τα κυνηγάς», τόνισε ο πρώην αθλητής.

*Το Santorini Experience είναι η κορυφαία διοργάνωση αθλητικού τουρισμού της Σαντορίνης και περιλαμβάνει αγώνες τρεξίματος και κολύμβησης, έχοντας ως φόντο τις μαγευτικές περιοχές της Οίας, του Ημεροβιγλίου, των Φηρών και του Ηφαιστείου. Αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Θήρας και της ActiveMedia Group.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ευχαρίστησε ΠΑΕ και Αλαφούζο ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

ΑΕΚ: Γενική Συνέλευση στην Ερασιτεχνική - «Θα υπάρξει ενημέρωση επί των όσων ψευδών και συκοφαντικών διαχέονται»

Νίκος Κακλαμανάκης: Δικαίωση στον Άρειο Πάγο για τη δικαστική διαμάχη με την Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία

Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ Under 21 και τα ζευγάρια των Ελλήνων αθλητών

Άγγιξε τα 15.000 μέλη ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

Η πρεμιέρα της Τέρπου στο WTT Contender πινγκ πονγκ της Βόρειας Μακεδονίας

Σακελλαροπούλου στη «Δίκη»: «Η μεγαλύτερη παθογένεια της Δικαιοσύνης είναι η βραδύτητα»

Παναθηναϊκός: Μέχρι σήμερα (31/5) οι κάρτες μέλους για τον Α.Ο. και η... προτεραιότητα για Βοτανικό!

Βαλκανικό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U11 & U13: Στα πέντε μετάλλια κλείνει η συγκομιδή της Ελλάδας

Βαλκανικό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U11 & U13: Ασημένιο μετάλλιο οι μίνι παμπαίδες, χάλκινο η μικτή ομάδα U13