Πλήρη επίγνωση της αποστολής που κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας θα πρέπει να έχουν οι παίκτες της ΑΕΚ, όπως τους επισήμανε στη σημερινή πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για τη νέα σεζόν. Ο εκτελεστικός διευθυντής της «Ένωσης» έκανε έκκληση για σοβαρότητα και συσπείρωση επισημαίνοντας στους ποδοσφαιριστές πως θα είναι δίπλα τους.

«Καλή αρχή σε όλους. Είναι μία νέα αρχή για την ΑΕΚ. Όλοι ξέρετε σε ποια ομάδα βρίσκετε. Η χρονιά δεν θα είναι εύκολη και όλοι μαζί πρέπει να προσπαθήσουμε για να επιστρέψει η ΑΕΚ στη φυσική της θέση. Εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Έχουμε όμως δρόμο μπροστά μας και δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα. Είμαστε εδώ όλοι μαζί, ενωμένοι, οικογένεια για ό,τι χρειαστείτε», είπε ο «Ντούσκο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με Περέιρα, Γκατσίνοβιτς και Ζίνι η ενδεκάδα της ΑΕΚ - Στον πάγκο Γιόβιτς και Κοϊτά!

«Ντόπες» του κόσμου του ΠΑΟΚ στο ξενοδοχείο της ομάδας πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Λεμονής: «Έχω ζήσει ως οπαδός του Ολυμπιακού τη Λεωφόρο - Από τα πιο όμορφα γήπεδα για εμένα»

Μπενίτεθ: «Οι οπαδοί μου λένε ''πρέπει να κερδίσεις τον Ολυμπιακό'' - Συναισθηματικό το τελευταίο ντέρμπι στη Λεωφόρο»

Τσακίρης: «Τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΚ να ''τελειώσει'' τον έναν εκ των δύο διεκδικητών του τίτλου»

Νικολακόπουλος: «Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο και οι πιθανές εκπλήξεις»

Αθανασίου: «Με νίκη μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα ο Παναθηναϊκός-Κίνητρο να τελειώσει απ' το πρωτάθλημα τον Ολυμπιακό»

Τσανάκας: «Βγάζει αντίδραση ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ όταν βρίσκεται σε οριακή κατάσταση»

Τσορμπατζόγλου: «Δύσκολο να ξεκινήσουν όσοι επέστρεψαν τώρα στις προπονήσεις»

Κετσετζόγλου: «Πιθανότατα με δίδυμο Βάργκα-Ζίνι στην επίθεση κόντρα στον ΠΑΟΚ»

TAGS: A.E.K.