Stoiximan Super League

«Βλέπει» Ρόκσα η ΑΕΚ (video)

Τον 22χρονο Σέρβο μέσο Ντάρκο Ρόκσα δοκιμάζει η ΑΕΚ. Διαβάστε το προφίλ του παίκτη που θα περάσει από το μικροσκόπιο του Δέλλα.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την περίπτωση απόκτησης του Ντάρκο Ρόκσιτς εξετάζει η ΑΕΚ. Ο 22χρονος Σέρβος μέσος βρέθηκε σήμερα στα Σπάτα και θα περάσει από το μικροσκόπιο του Τραϊανού Δέλλα, ο οποίος και θα αποφανθεί αν μπορεί να βοηθήσει τη νέα ομάδα που «χτίζεται» από σήμερα.

Ο Ρόκσα, που αγωνίζεται ως κεντρικό χαφ και εσωτερικός μέσος, είναι γεννημένος στις 9 Ιουνίου του 1991, αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής της Παρτιζάν, παρέμεινε εκεί μέχρι το 2008, ενώ πέρασε από Ζέμουν και Νόβισαντ. Ο αριστεροπόδαρος άσος με την τελευταία είχε φέτος 25 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ πέρσι 30 εμφανίσεις και 7 τέρματα.

Συνεπώς τρεις είναι οι παίκτες που δοκιμάζονται από την ΑΕΚ, καθώς υπάρχουν ακόμη ο 18χρονος αμυντικός Άνταμ Τζανετάκος (με θητείες σε Ολυμπιακό και Νίκη Βόλου) και ο 19χρονος μέσος Θωμάς Ντάφλας (έπαιζε στο Μοσχάτο).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x