Συνεχίζει την «περιοδεία» της στο ιταλικό βόλεϊ η Φαίη Μπακοδήμου. Η διεθνής ακραία συμφώνησε κι ανακοινώθηκε από την Ταλμασόνς της Α2, η οποία υποβιβάστηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε από τη μεγάλη κατηγορία.

Η Μπακοδήμου θα γίνει η δεύτερη Ελληνίδα που θα φορέσει τη φανέλα της συγκεκριμένης ομάδας, αφού τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αγωνίστηκε σε αυτή η Όλγα Στράντζαλη.

Η Μπακοδήμου αυτή την περίοδο βρίσκεται με την Εθνική ομάδα στην Κοζάνη για την προετοιμασία ενόψει Golden European League.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Volley League γυναικών: Ξέσπασε στη Θέτιδα η ΑΕΚ, επιστροφή στις νίκες για ΖΑΟΝ, νίκησε στην έδρα του ΠΑΟΚ ο ΑΟ Θήρας!

Το συγκλονιστικό γράμμα του Ιβάν Μίλκοβιτς με αποδέκτη κάθε αθλητή

Βουρδέρης: «Απίστευτη χαρά και ανακούφιση, διότι έχει περάσει πολλά από την αρχή της σεζόν»

Μαμάης: «Η ομάδα έδωσε την ψυχή της, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας»

Ο Ολυμπιακός σήκωσε το όγδοο: Η Χρυσή Βίβλος του Λιγκ Καπ

Άντεξε στην πίεση του ΠΑΟΚ με μυθικό Ατανασίγιεβιτς και σήκωσε ξανά το Λιγκ Καπ ο ατσάλινος Ολυμπιακός!

Έπεσε... μαύρο στο «Ανδρέας Βαρίκας» - Προσωρινό πρόβλημα ηλεκτροδότησης στον τελικό του Λιγκ Καπ

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Για την εκδίκηση και το... πρώτο League Cup o «δικέφαλος» για το back to back οι «ερυθρόλευκοι»

Κόντρα στην Μπράγκα στους «16» του Challenge Cup βόλεϊ γυναικών ο Παναθηναϊκός

Στο «Ανδρέας Βαρίκας» και χωρίς κόσμο ο τελικός του League Cup - Η αντίδραση του ΠΑΟΚ