Όταν έπαιζε στη Μάντσεστερ Σίτι ήταν δυστυχισμένος.

Αφότου γύρισε στην Ιταλία όμως για λογαριασμό της Μίλαν, ο Μάριο Μπαλοτέλι (φέρεται να) συνειδητοποίησε ότι… υπάρχουν και χειρότερα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία, ο «Super Mario» είναι δυσαρεστημένος απ’ την παρουσία του στη Serie A -και κυρίως απ’ τα συχνές ρατσιστικές επιθέσεις που σημειώνονται εκεί. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, που να σκέφτεται έντονα την επιστροφή του στην Premier League.

Άλλωστε η Άρσεναλ, όπως αναφέρεται, βρίσκεται ήδη σε επαφές με τον Μπενζεμά, αλλά θα επεδίωκε σίγουρα προσέγγιση στον Ιταλό.

Την ίδια ώρα, δε, η Λίβερπουλ παρουσιάζεται επίσης «ζεστή» για εκείνον -σε περίπτωση που ο Σουάρες αποχωρήσει για κάποια εκ των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άρσεναλ για τίτλο, πήγε στο +6 με τριάρα και ελπίζει σε… δώρο!

Νίκη Ευρώπης μετά από δύο μήνες για τη Μπρέντφορντ, που σπρώχνει τη Γουέστ Χαμ στον γκρεμό - Ανάσα για τη Νιούκαστλ!

Διπλά άτυχος ο Μαυροπάνος με αυτογκόλ και ακυρωθέν γκολ σε ένα εξάλεπτο!

Επέστρεψε στην Premier League η Ίπσουιτς - Έμεινε εκτός των playoffs ανόδου η Ρέξαμ!

Μετά την Μπαρτσελόνα και η Άρσεναλ στο κυνήγι του Άλβαρες - Το ποσό που δίνουν οι «κανονιέρηδες»!

«Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τσεκάρουν τον Κονσεϊσάο της Γιουβέντους»

Κρατιέται στην Premier η Λιντς, πέφτει με ψηλά το κεφάλι η Μπέρνλι

Σαλάχ: «Έχω πολύ καλές επιλογές, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα την επόμενη ομάδα»!

Ο Πεπ εξήγησε γιατί... έχασε το Παρί - Μπάγερν: «Με τόσο σκ@@@ παίκτες, πήγα να δω Στόκπορτ»!

Χωρίς Σαλάχ η Λίβερπουλ κόντρα στη Γιουνάιτεντ - Σλοτ: «Θα επιστρέψει, του αξίζει μεγάλη αποχαιρετιστήρια στιγμή»