Αγγλία

Κοιτάει (ξανά) Γκέτσε ο Μουρίνιο

Τον Μάριο Γκέτσε της Μπάγερν Μονάχου «ορέγεται» η Τσέλσι, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

Για την ενίσχυση της μεσαίας της γραμμής αναμένεται να κινηθεί η Τσέλσι τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, με τον Μάριο Γκέτσε να είναι ψηλά στη σχετική λίστα.

Ο Όσκαρ είναι αυτός που έπαιζε πίσω από τους επιθετικούς σε μεγάλο μέρος της χρονιάς, όμως το τελευταίο διάστημα είχε… χάσει τον δρόμο του και δεν μπόρεσε να προσφέρει στην επιθετική λειτουργία των Λονδρέζων.

Άλλωστε, οι οπαδοί των «μπλε» θεωρούν πως αν υπήρχε ένας ποδοσφαιριστής που θα μπορούσε να «ξεκλειδώσει» τις άμυνες των Σάντερλαντ και Νόριτς, τώρα θα ήταν εκείνοι πρωταθλητές Αγγλίας και όχι η Μάντσεστερ Σίτι.

Έτσι προκύπτουν τα βρετανικά δημοσιεύματα που θέλουν την Τσέλσι να εξετάζει την περίπτωση του Ντιέγκο Κόστα για να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή.

Ωστόσο, οι Λονδρέζοι θα προσπαθήσουν να πάρουν και έναν παίκτη που θα τροφοδοτεί τον (οποιονδήποτε) ποδοσφαιριστή βρεθεί στην κορυφή της επίθεσής τους, με τα Μέσα στο Νησί να υποστηρίζουν ότι αυτός είναι ο Μάριο Γκέτσε.

Τον διεθνή μεσοεπιθετικό της Μπάγερν Μονάχου φέρεται να έχει στα υπ’ όψιν του ο Ζοσέ Μουρίνιο, καθώς πρόσφατα ο πρώτος εξέφρασε δημόσια τη δυσαρέσκειά του για τον λίγο χρόνο συμμετοχής του στους Βαυαρούς.

O 22χρονος άσος είχε απασχολήσει ξανά τον «Special One» από την εποχή που ήταν στη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως τότε το… φλερτ δεν είχε προχωρήσει και εκείνος από την Ντόρτμουντ πήγε στην Μπάγερν.

Επιμέλεια: Μαρσέλ Κατσάνι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x