Ικανοποιημένος από την μεταγραφή ου στον Άρη εμφανίστηκε ο Έρικ Μπάκνερ και σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, εμφανίστηκε ανυπόμονος, μίλησε για ντα στοιχεία του παιχνιδιού του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον κόσμο των «κιτρινόμαυρων».

Ο νέος παίκτης του Άρη τόνισε: «Μίλησα με κάποιους παίκτες που έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν για τον ΑΡΗ και μου είπαν μόνο όμορφα πράγματα για την ομάδα και για την Θεσσαλονίκη. Φυσικά μίλησα και με τον Jenkins, με τον οποίο ήμασταν πέρυσι συμπαίκτες στην TURK Telekom. Το γεγονός ότι ο Jenkins είχε ήδη υπογράψει στον Άρη έκανε ακόμη πιο εύκολη την απόφασή μου. Είναι σπουδαίος παίκτης και σπουδαίος άνθρωπος. Επίσης, έχω κάνει την έρευνά μου και στο youtube. Έχω δει βιντεάκια με τον κόσμο του Άρη και μοιάζει πραγματικά σπουδαίος. Έχει πάθος και αυτό είναι πολύ καλό».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Ο προσωπικός μου στόχος είναι να πετύχω όσα περισσότερα νταμπλ νταμπλ μπορώ! Ο στόχος μου με την ομάδα είναι να κερδίζουμε πάντα… Σε κάθε ματς! Εύχομαι στο τέλος της χρονιάς να έχουμε πετύχει όλα όσα θέσουμε ως στόχους ».

Ενώ για την κουβέντα που είχε με τον Δημήτρη Πρίφτη συμπλήρωσε: « Έχω μιλήσει με τον κόουτς, αλλά δεν μου έχει πει συγκεκριμένα πιο είναι το πλάνο του για εμένα. Αυτό, όμως, έχει μικρή σημασία… Έχω ακούσει τα καλύτερα για τον κόουτς Πρίφτη και είμαι έτοιμος να κάνω ότι μου ζητήσει στο παρκέ. Ανυπομονώ πραγματικά να παίξω για εκείνον και για τον κόσμο του Άρη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τετράδα για ΠΑΣ Γιάννινα, «γκέλα» για Παναθλητικό

Παπανικολόπουλος: «Όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά και τους συνεργάτες μου, πάρα πολύ καλό παιχνίδι»

ΜακΚόλουμ: «Βλασφημία να θεωρείς τον Παναθηναϊκό καλύτερο χωρίς Ναν - Oι ατάκες για Σλούκα, Χέιζ-Ντέιβις και Γιαμπουσέλε

Μαρούσι: Χωρίς Ιορδάνου με Ολυμπιακό, τελευταία στιγμή για Τζάκσον - Γουόκερ: «Κανένα ματς δεν έχει κριθεί πριν γίνει»

Λυκογιάννης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, πολύ σημαντική νίκη - Υπήρχε μεγάλη ηρεμία στον πάγκο»

Ξανθόπουλος: «Ήταν καρμπόν όλο αυτό που γινόταν, ο Κολοσσός ήταν πιο εύστοχος στις βολές»

Ζιάγκος: «Καταρρεύσαμε και πνευματικά, δεν ξέρω αν είμαστε τόσο μαλθακή ομάδα»

Αιχμηρός Τρινκιέρι: «Φανταστείτε πώς θα νιώθατε αν συνεχώς διαβάζατε ότι η εταιρεία σας ψάχνει κάποιον για τη θέση σας»!

Λούκιτς: «Δεν μπορείς να παίζεις στο πρώτο μέρος σαν τον Τζέισον Κιντ και στο δεύτερο σαν παίκτης τρίτης κατηγορίας»!

Γιαπλές: «Παιχνίδι που δεν αντέχει σε κριτική, ανησυχητική εικόνα - Μόνο από... AI τέτοιο πρόγραμμα»!

TAGS: Άρης