Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 85-82 στην Κωνσταντινούπολη από την Εφές και θα χρειαστεί να δώσει πέμπτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, στη μάχη του για πρόκριση στο Final 4 της φετινής Ευρωλίγκας!

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των γηπεδούχων, Λούκα Μπάνκι, δήλωσε περήφανος με την προσπάθεια των παικτών του, προσθέτοντας ότι η νίκη ήρθε από την άμυνα και ότι κάθε φίλος του μπάσκετ θέλει να δει αυτή την συναρπαστική σειρά!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Εφές:

«Είμαι περήφανος για την προσπάθεια των παικτών, δεν έχασαν την συγκέντρωσή τους στο τέλος. Για άλλη μια φορά είναι ένα ματς μίας κατοχής. Είναι μια σειρά που κάθε φίλος του μπάσκετ θέλει να δει, μια ανταγωνιστική σειρά με δύο ομάδες που δεν τα παρατάνε.

Ήταν μια νίκη που ξεκίνησε από την άμυνα και την ταυτότητά μας. Στο τελευταίο λεπτό έβαλαν τρία τρίποντα, ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα με βαθύ ρόστερ και οι δύο ομάδες έχουν πολλές επιλογές. Πρέπει να παίξουμε πολύ συγκεντρωμένα και στο πέμπτο παιχνίδι»
.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Από μόνιμη πρωτιά, στη 15η θέση: Το νούμερο που αναδεικνύει τη διαφορετική λογική στην επίθεση του Ολυμπιακού

Παναθηναϊκός: Η επίθεση που περνάει κάτω από τα ραντάρ

Ολυμπιακός: Η «ερυθρόλευκη» παρακάμερα από την τρελή ανατροπή στην Ισπανία

Φουρνιέ: «Δεν θέλεις να μάθεις τι είπε ο κόουτς στο ημίχρονο – Ορισμένες φορές πρέπει να χάσεις τον εαυτό σου…»

Μπάντιο: «Αυτή η ομάδα δεν έχει ταβάνι»

Πετρίδης: «Ο Ομπράντοβιτς έχει φτιάξει μία πολεμική μηχανή - Σλούκας και Ναν θα επιστρέψουν στο πρωτάθλημα»

Ζέρβας: «Η κακή εικόνα των 22', η άμυνα των Παπανικολάου – Γουόρντ και όσα πρέπει να κρατήσει ο Ολυμπιακός»

Λεσόρ: «Δεν παίζουμε ακόμη το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε»

Μπαρτζώκας μετά το μυθικό διπλό: «Η μεγαλύτερη νίκη που κάναμε ποτέ - Έχετε καρύδια και προσωπικότητα»

Κάρλικ Τζόουνς: «Ο Παναθηναϊκός έδειξε ποιος είναι-Ο κόσμος δεν άξιζε την εμφάνισή μας»