Η Εφές συνεχίζει την προετοιμασία της για το τέταρτο παιχνίδι της με τον Παναθηναϊκό για τα playoffs της Ευρωλίγκας, ψάχνοντας τη νίκη για να στείλει τη σειρά πίσω στο ΟΑΚΑ, για πέμπτο και καθοριστικό ματς.

Ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, Λούκα Μπάνκι, μίλησε ενόψει του αυριανού αγώνα, τονίζοντας ότι σε αυτό το επίπεδο πρέπει να προσαρμόζεσαι από παιχνίδι σε παιχνίδι και ότι η κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική!

>Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Εφές:

«Όταν παίζεις σε τέτοιες σειρές, πρέπει να ανανεώνεις το παιχνίδι σου από αγώνα σε αγώνα. Το παιχνίδι που παίξαμε χθες ήταν πολύ δύσκολο και πολύ κλειστό.

Όταν παίζεις με τέτοιους αντιπάλους σε αυτό το επίπεδο, πρέπει να προσαρμόσεις ή να διορθώσεις κάποιες λεπτομέρειες και κάθε λεπτομέρεια μπορεί να είναι πολύ σημαντική.

Με την υποστήριξη των οπαδών μας, θέλουμε να πιάσουμε πολύ καλή απόδοση, να κερδίσουμε το παιχνίδι και να πάμε τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι»
.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έχασε τη γιαγιά του και βρίσκεται στις ΗΠΑ ο Ναν, προλαβαίνει το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα

Πετρίδης: «Νέος τελικός για τον Παναθηναϊκό κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα - Τι συνέβη με Χολμς και Αταμάν»

Ζέρβας: «Κομβικό για την τετράδα το ματς με τη Φενέρ - Την κατάλληλη στιγμή οι επιστροφές Βεζενκοφ-Γουοκαπ»

Χολ: «Να είμαστε πιο σκληροί, πιο physical και να παίξουμε το μπάσκετ του Ολυμπιακού»

Euroleague: Κεκλεισμένων των θυρών οι αναμετρήσεις της Μπασκόνια με Χαποέλ και Μακάμπι Τελ Αβίβ

Χόρτον-Τάκερ: «Να είμαστε πιστοί στο πλάνο μας»

Γιασικεβίτσιους: «Από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη o Ολυμπιακός»

Ο Μούσα επέλεξε Σπανούλη στους κορυφαίους στην ιστορία της EuroLeague

Παπανικολάου: «Μπαίνουμε στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν και πλέον δεν υπάρχουν εύκολα ματς»

Μπαρτζώκας: «Με ενοχλεί που βρίζουν άνθρωποι φυσιολογικοί - Δεν είναι δικό μου θέμα να το λύσω»