Μια ανάσα από την απόκτηση του Άνταμ Μπαρέιρο είναι η Ρίβερ Πλέιτ.

Παρότι οι «Μιγιονάριος» έδειχναν να παρατούν την υπόθεση του φορ που απασχόλησε την ΑΕΚ, τώρα, είναι το ακλόνητο φαβορί για να τον κάνουν δικό τους.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από το TyCsports, η ομάδα της Αργεντινής έκανε νέα βελτιωμένη πρόταση που αγγίζει τα 4 εκατομμύρια στη Σαν Λορέντζο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Μπαρέιρο θα αγωνίζεται στο Μονουμεντάλ το επόμενο διάστημα.

Μάλιστα, όπως τονίζεται η διοίκηση της Ρίβερ πήρε το προβάδισμα για την απόκτηση του παίκτη, καθώς κατέθεσε καθαρό πόσο και δεν έβαλε στις διαπραγματεύσεις άλλες υποθέσεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ινφαντίνο: Ισχυρή στήριξη από την Ασία για νέα θητεία στην προεδρία της FIFA

Λεβαντόφσκι: «Θα είναι αδύνατο για τους νέους παίκτες να παραμείνουν στην κορυφή, τόσο πολύ καιρό όσο εμείς»

Μέσι: «Θα ήθελα να με θυμούνται ως έναν μεγάλο αθλητή που πάντα πολεμούσε για τους στόχους και τα όνειρά του»

Στις 22 Δεκεμβρίου η ετυμηγορία στην «δίκη Μαραντόνα»-Ξέσπασε σε κλάματα η κόρη του (video)

Λιμπερταδόρες: Νίκησε στα πέναλτι την Φλαμένγκο με ήρωα τον 40χρονο Μουσλέρα και πήγε τελικό η Εστουδιάντες

Αποθεωτική υποδοχή για τον Μέσι στο Οβιέδο ενόψει της βράβευσης από τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας!

Socca Aegean Cup: Η Ελλάδα σήκωσε ξανά το τρόπαιο στο Ρέθυμνο – Ήρωας ο Γιαννόπουλος στον τελικό με την Κροατία

Elite Neon Cup 2026: Ρεάλ Μαδρίτης, Λίβερπουλ και Παρί Σεν Ζερμέν στην Ελλάδα για ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό τριήμερο

Μέρλο: «Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο με την Αργεντινή ο Σκαλόνι»

Θύμα ένοπλης ληστείας ο Σέρτζιο Ρίκο και η οικογένεια του