Αναλυτικά ο Νίκος Μπάρλος έγραψε στο blog του στο ESAKE.gr

Προερχόμαστε από μία αγωνιστική στην οποία πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη. Κόντρα στον Κόροιβο δείξαμε ετοιμότητα και σοβαρότητα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και γι΄αυτό καταφέραμε να επικρατήσουμε επί ενός πολύ ικανού αντιπάλου.

Τώρα πρέπει να κάνουμε κάτι ανάλογο και εναντίον της Καβάλας. Όπως είπε και ο Σάκης (Γιαννακόπουλος) πρέπει να πάρουμε τη νίκη για να τους βάλουμε από κάτω. Οι αντίπαλοι μας έχουν ενισχυθεί και σε κάθε ματς δίνουν το 100% για να διεκδικήσουν τη νίκη και τις πιθανότητες που έχουν να παραμείνουν στην Α1.

Το πρόγραμμα μας στο δεύτερο γύρο είναι τέτοιο που δεν έχουμε περιθώρια απωλειών μέσα στην έδρα μας. Ξέρουμε καλά ότι η Καβάλα θα έρθει για να πάρει το διπλό, όμως είμαστε αποφασισμένοι και πανέτοιμοι. Είμαι πια σίγουρος ότι ο κόσμος θα σταθεί στο πλευρό μας και γεμίζοντας το γήπεδο θα μας δώσει την απαραίτητη ώθηση για να πάρουμε τη νίκη. Η ομάδα είναι καλά, δούλεψε σκληρά και τα υπόλοιπα θα… φανούν στο παρκέ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μιχελάκος: «Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο κάναμε σωστά πράγματα, να βάλουμε το εγώ μας κάτω από την ομάδα»

Λεσόρ: «Περάσαμε μέσα από την καταιγίδα και τώρα χορεύουμε στη βροχή - Δεν μπορούν να δουν τον πόνο μου»

Τσιριγώτης: «Δεν αποκλείεται έκπληξη στη βαθμολογία της Stoiximan GBL - Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Θεσσαλονικείς»

Τετράδα για ΠΑΣ Γιάννινα, «γκέλα» για Παναθλητικό

Παπανικολόπουλος: «Όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά και τους συνεργάτες μου, πάρα πολύ καλό παιχνίδι»

ΜακΚόλουμ: «Βλασφημία να θεωρείς τον Παναθηναϊκό καλύτερο χωρίς Ναν - Oι ατάκες για Σλούκα, Χέιζ-Ντέιβις και Γιαμπουσέλε

Μαρούσι: Χωρίς Ιορδάνου με Ολυμπιακό, τελευταία στιγμή για Τζάκσον - Γουόκερ: «Κανένα ματς δεν έχει κριθεί πριν γίνει»

Λυκογιάννης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, πολύ σημαντική νίκη - Υπήρχε μεγάλη ηρεμία στον πάγκο»

Ξανθόπουλος: «Ήταν καρμπόν όλο αυτό που γινόταν, ο Κολοσσός ήταν πιο εύστοχος στις βολές»

Ζιάγκος: «Καταρρεύσαμε και πνευματικά, δεν ξέρω αν είμαστε τόσο μαλθακή ομάδα»