Στις δυνατότητες βελτίωσης που έχει ο Ολυμπιακός στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά τη φιλική νίκη των Πειραιωτών επί του Λαυρίου, σχολιάζοντας ότι γενικά η ομάδα βγάζει καλά στοιχεία, αλλά χρειάζεται πιο δυνατά φιλικά για να βγουν συμπεράσματα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το ανανεωμένο ρόστερ του Ολυμπιακού: «Είχαμε έναν κορμό από πέρσι και Ελλήνων και ξένων παικτών και νομίζω ότι παίζουμε λίγο πιο νωρίς καλά. Οι παίκτες που ήρθαν ξέρουν το γήπεδο και γρήγορα προσαρμόστηκαν στα δεδομένα που ζητάμε, αλλά σίγουρα έχουμε πολύ δρόμο ακόμα και πρέπει να παίξουμε πλήρεις και με ισχυρότερους αντιπάλους για να βγάλουμε πι ασφαλή συμπεράσματα».

Για θετικά και τα αρνητικά της ομάδας του: «Νομίζω πρέπει να δουλέψουμε μαζί, αν θέλουμε να έχουμε δημιουργία. Δεν ξέρω πόσες τελικές πάσες κάναμε, αλλά στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε πάνω από 30. Γενικά μπορούμε να παίξουμε με μεγαλύτερη ταχύτητα. Έχουμε καλούς παίκτες στο τρανζίσιον. Αυτό που θέλουμε είναι σίγουρο ριμπάουντ κι αν απλοποιήσουμε την επίθεση θα είμαστε πιο αποτελεσματικοί».

Για το αν θα αγωνιστεί την Κυριακή ο Πρίντεζης: «Δεν το ξέρω είναι ιατρικό θέμα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Allwyn Final 4: Πρωτέας Βούλας-Αθηναϊκός στον τελικό για το Κύπελλο Γυναικών

Stoiximan GBL: Κρίσιμες μάχες για την παραμονή στο πρόγραμμα της Κυριακής

Ξανθόπουλος: «Τεράστια νίκη, αλλά από την εικόνα δεν είμαι τόσο ευχαριστημένος - Εύχομαι η ΑΕΚ να πάρει το ΒCL»

Σάκοτα: «Αυτό που φοβόμουν έγινε, το μυαλό μας δεν ήταν στο ματς - Αν περπατάς, μπορείς να χάσεις 20 πόντους»

Άλωσε εμφατικά τα Άνω Λιόσια το Περιστέρι Betsson, με το μυαλό στην Μπανταλόνα η ΑΕΚ

Λυκογιάννης: «Είχαμε υπομονή σε όλο το ματς»

Νουά: «Τιμή μου να παίζω στον Άρη και να είμαι μέρος της νέας εποχής - Στόχος η επιστροφή της ομάδας στην Ευρωλίγκα»

Μίλιτσιτς: «Δεν περιμένουμε από κανέναν να μας αποθεώσει, ξέρουμε τη δουλειά που κάνουμε»

Μπούτσκος: «Μεγάλος ο συντελεστής δυσκολίας με τη Μούρθια, αλλά όταν παίζεις ημιτελικό...»

Mπατής: «Καταστροφική εικόνα, προφανώς δεν κατάφερα να εξηγήσω στα παιδιά και να καταλάβουν...»