Η πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας «έσπασε» την επιθετική άμυνα της Φενέρμπαχτσε, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη νίκη (93-73) του Ολυμπιακού, στην Κωνσταντινούπολη.

«Προφανώς κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση. Το να κερδίζεις σε αυτό το γήπεδο είναι κάτι πολύ δύσκολο. Στο πρώτο δεκάλεπτο παίξαμε σκληρά στην άμυνα, ελέγξαμε τα ριμπάουντ και κυκλοφορήσαμε αρκετά την μπάλα, ώστε να βρούμε ελεύθερα σουτ και φυσικά το ότι τα βάλαμε, όλα αυτά ήταν ουσιαστικά μια... δήλωση. Μετά είχαμε περισσότερη πίστη αναφορικά με τον τρόπο που πρέπει να παίξουμε ως το τέλος της αναμέτρησης. Η Φενέρμπαχτσε, σε συνδυασμό με την πίεση που βάζουν οι φίλαθλοί της, είχε μια αντίδραση στο τέταρτο δεκάλεπτο, όμως, η διαφορά δεν έπεσε ποτέ κάτω από τους 13 πόντους και το τρίποντο από τη γωνία του Γουόκαπ θεωρώ πως τελείωσε το ματς. Είχαμε πολλά ανοικτά σουτ, όμως, για εμένα η καλή κυκλοφορία της μπάλας ήταν το κρίσιμο κομμάτι του παιχνιδιού. Μέσω αυτής βρήκαμε ελεύθερους τους σουτέρ μας και είχαμε πολύ καλά ποσοστά στο τρίποντο. Γενικά ο τρόπος που παίξαμε απέναντι στην επιθετική άμυνα της Φενέρ, ήταν κρίσιμος. Συγχαρητήρια στην Φενέρμπαχτσε, της εύχομαι καλή τύχη. Για εμάς το σημαντικό παιχνίδι είναι το επόμενο κόντρα στην Εφές», δήλωσε αρχικά ο προπονητής των «ερυθρόλευκων».

Ερωτηθείς για την εμφάνιση του Κώστα Παπανικολάου, απάντησε: «Είναι ο αρχηγός μας. Απόψε είχε ένα πολύ καλό επιθετικό παιχνίδι με 21 πόντους, όμως, όποτε είναι στο παρκέ κάνει ό,τι χρειάζεται για τη νίκη. Είτε αυτό είναι άμυνα, ριμπάουντ, ασίστ... Μιλάμε για έναν παίκτη που έχει δύο Ευρωλίγκας και έχει λάβει μέρος σε πολλά Final Four. Δεν πιστεύω, λοιπόν, πως οι φωνές των φιλάθλων τον επηρέασαν στις βολές».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ευρωλίγκα: Ορίστηκαν οι έδρες για τα παιχνίδια των ισραηλινών ομάδων με τις Φενέρ και Εφές

Η Euroleague εντυπωσιάστηκε από το ξέσπασμα στο Τ-Center τη στιγμή της πρόκρισης του Παναθηναϊκού!

MVP της 29ης αγωνιστικής ο Φρανσίσκο μετά το θρίλερ με Ολυμπιακό

Πετρίδης: «Σταθερά ασταθής ο Παναθηναϊκός-Φάουλ στον Χέιζ-Ντέιβις στο τέλος»

Χεζόνια για τις αποδοκιμασίες σε Σκαριόλο: «Δεν θέλουμε τέτοιες μ@@@@ιες!»

Σπανούλης: «Έχουμε μείνει με 11 παίκτες, χτύπησε και ο Μίροτιτς»

Δεν έφτασαν τα... όργια του Χέιζ-Ντέιβις: Τα highlights της ήττας του Παναθηναϊκού στο θρίλερ με την Παρί

Φαρίντ: «Εμείς πρέπει να φτιάξουμε την κατάσταση που δημιουργήσαμε, τα πάντα για νίκη με Ολυμπιακό»

Ταμπελίνι: «Κλασικά πράγματα, μετά τα παράπονα του Αταμάν τα σφυρίγματα ήταν υπέρ της μίας πλευράς»

Σερέλης: «Πιστεύουμε πως ίσως υπήρχε φάουλ στον Χέιζ-Ντέιβις, αλλά έπαιξαν καλύτερα από εμάς»